Με 300 άλογα η «καυτή» Toyota GR Corolla
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με 300 άλογα η «καυτή» Toyota GR Corolla

10.537 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2021)

Οι προδιαγραφές της επερχόμενης «καυτής» Toyota GR Corolla διέρρευσαν και δεν θα αφήσουν κανένα παραπονούμενο!

Δεν είναι άγνωστο πως η Toyota εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζει την ισχυρότερη Corolla, η οποία θα πάρει το λογότυπο GR και θα έρθει να καθίσει στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου, αποτελώντας το μοντέλο επιδόσεων του best-seller ιαπωνικού. Άλλωστε για αυτό σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν, αναφέροντας παράλληλα και τις πρώτες πληροφορίες για τις προδιαγραφές του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Με 300 άλογα από το μοτέρ του GR Yaris 

Πλέον υπάρχει και η επιβεβαίωση, αφού εικόνες της «καυτής» GR Corolla διέρρευσαν και μαζί τους γνωστοποίησαν τις προδιαγραφές. Όπως λοιπόν έγινε γνωστό το μοντέλο θα εξοπλιστεί από τον 3κύλιδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων του GR Yaris στο οποίο προσφέρει 261 ίππους με 360 Nm ροπής. Ωστόσο για τη μεγαλύτερη GR Corolla το μοτέρ θα πάρει μία μικρή αναβάθμιση για να είναι ικανό να «βγάζει» 300 άλογα και 370 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.
 

Τετρακίνητη και 1.340 κιλά 

Επίσης η GR Corolla υιοθετεί το σύστημα τετρακίνησης GR-FOUR 4WD του GR Yaris, καθώς και τα πάνελ αμαξώματος που εξοικονομούν βάρος, ενώ φυσικά βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA. Μάλιστα το βάρος του ισχυρού μικρομεσαίου θα φτάνει τα 1.340 κιλά, τη στιγμή που το μικρότερο Yaris ζυγίζει 1.280 κιλά.
 

Αλλαγές μέσα και έξω

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν η GR Corolla θα αποκτήσει πιο αθλητικό κορμί με συγκεκριμένες παρεμβάσεις στους προφυλακτήρες και τις καμπύλες της. Το «παρών» θα δίνει ένας νέος προφυλακτήρας με μεγάλους αεραγωγούς και το λογότυπο GR στην μάσκα, που σε συνδυασμό με τα λεπτά LED φώτα δίνουν ένα επιθετικό look. Οι θόλοι των τροχών εμπρός και πίσω θα «πρηστούν» περισσότερο ενώ το πολεμοχαρές στυλ θα δέσει με ζάντες 18 ιντσών και άνω, που στο εσωτερικό τους θα φιλοξενούν τα δυνατά δισκόφρενα δια χειρός Gazoo Racing, την αεροτομή ψηλά στο πίσω μέρος και ένα αεροδυναμικό διαχύτη ανάμεσα στις δύο απολήξεις της εξάτμισης. Στο εσωτερικό σίγουρα θα υπάρχουν σπορ πινελιές όπως μπάκετ καθίσματα, πεντάλ αλουμινίου, GR λεπτομέρειες κ.ά..

Διέρρευσαν εικόνες που μαρτυρούν και τις προδιαγραφές της «καυτής» GR Corolla!
-300 άλογα και 370 Nm ροπής.
-Θα εξοπλιστεί με το 3κύλιδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων του GR Yaris.
-Βάρος στα 1.340 κιλά
Τι λες για την GR Corolla; Περίμενες κάτι περισσότερο ή είσαι ΟΚ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto