Renault Arkana

59.995 Επισκέψεις στο άρθρο (6/1/2023)
Renault Arkana
4 Φωτογραφίες »

Tα LED φωτιστικά σώματα του Renault Arkana (Full LED Pure Vision) που είναι διαθέσιμα από τη βασική έκδοση Expression, ήταν από αυτά που κέρδισαν τις εντυπώσεις, όπως άλλωστε έχουν πράξει και με τα Captur και Clio στις αντίστοιχες δοκιμές.


Το πλούσιο και ομαλά διαχεόμενο φως εστιάζει κεντρικά και κοντά στον οδηγό, προσφέροντας έναν ξεκούραστο και λευκό φωτισμό.
4 Φωτογραφίες »

Το πλούσιο και ομαλά διαχεόμενο φως εστιάζει κεντρικά και κοντά στον οδηγό, προσφέροντας έναν ξεκούραστο και λευκό φωτισμό.


Το πλούσιο και ομαλά διαχεόμενο φως εστιάζει κεντρικά και κοντά στον οδηγό, προσφέροντας έναν ξεκούραστο και λευκό φωτισμό, δίνοντας πολύ καλά νούμερα στις πρώτες κορίνες. Στα 30 μέτρα το καρότσι ήταν αρκετά ευδιάκριτο και «χανόταν» μόνο το πάνω μέρος και τα μαύρα χερούλια του. Κανένα πρόβλημα και από την δεξιά πλευρά του δρόμου, με το STOP να φαίνεται «καμπάνα.

Το φως του Arkana διαχεόταν σε μεγάλο βάθος με επαρκή ένταση, με την παλέτα στα 60 μ. να φωτίζεται αρκετά έντονα και σχεδόν ολόκληρη, όπως και η τελευταία κορίνα στα 70 μ.. Την εξαιρετική εικόνα του συμπληρώνει η απουσία «τρύπας» δεξιά και αριστερά της δέσμης με τον οδηγό να αντιλαμβάνεται φως από εκεί που πιάνει το μάτι του και μέχρι τα 80 μ. περίπου. Τέλος το γαλλικό μοντέλο είχε και εξαιρετική διασπορά αριστερά και δεξιά καλύπτοντας πολύ μεγάλο εύρος επιφάνειας.

Σελίδα 1Mega Test Φώτων σε 13 οικογενειακά SUV
Σελίδα 2Σύγκριση από τη θέση του οδηγού & από ψηλά
Σελίδα 3Audi Q3 Sportback
Σελίδα 4Cupra Formentor
Σελίδα 5DS7 Crossback
Σελίδα 6Ford Kuga
Σελίδα 7Honda HR-V
Σελίδα 8Hyundai Tucson
Σελίδα 9Jeep Compass
Σελίδα 10Kia Sportage
Σελίδα 11Mercedes GLA
Σελίδα 12Nissan Qashqai
Σελίδα 13Peugeot 3008
Σελίδα 14Renault Arkana
Σελίδα 15Toyota C-HR
Σελίδα 16Volkswagen Tiguan
Σελίδα 17Πως έγινε η δοκιμή & τι κάνει το φωτόμετρο;
Σελίδα 18Βαθμολογία & συμπεράσματα
ford
skoda