Mercedes GLA

59.996 Επισκέψεις στο άρθρο (6/1/2023)
Mercedes GLA
4 Φωτογραφίες »

Η Mercedes GLA με φώτα αλογόνου έδειξε να έχει εστιασμένη δέσμη στο κέντρο του φάσματος, ενώ στέλνει περισσότερο φως προς το δεξί μέρος του δρόμου.


Τα φωτιστικά σώματα στέλνουν σε μεγάλο εύρος το φως αριστερά και δεξιά, με τη δέσμη να ανοίγει μόλις στα 4 και 5 μέτρα δεξιά-αριστερά.
4 Φωτογραφίες »

Τα φωτιστικά σώματα στέλνουν σε μεγάλο εύρος το φως αριστερά και δεξιά, με τη δέσμη να ανοίγει μόλις στα 4 και 5 μέτρα δεξιά-αριστερά.


Η σχετική μέτρησή μας έδειξε ότι στα 15 μέτρα συγκεντρώνεται μεγάλη ποσότητα της φωτιστικής δύναμης του μοντέλου, ενώ όσο αυξάνεται η απόσταση η δύναμη πέφτει φτάνοντας μέχρι τα 45 μέτρα περίπου.

Το SΤΟΡ στα 35 μέτρα ήταν πολύ εύκολα αναγνωρίσιμο και ειδικά στο πάνω μέρος του που είναι και το ζητούμενο. Αριστερά, η «μητέρα με το καρότσι» δεν ήταν το ίδιο ξεκάθαρη και το μέσο και άνω μέρος του δεν φαινόταν καλά, ενώ η παλέτα φωτιζόταν μόνο στο κάτω μέρος της. Πάντως τα φωτιστικά σώματα στέλνουν σε μεγάλο εύρος το φως αριστερά και δεξιά, με το φως να ξεκινάει σχεδόν αμέσως μπροστά από τον πρόβολο και η δέσμη να ανοίγει μόλις στα 4 και 5 μέτρα δεξιά-αριστερά.

Η βαθιά λευκοκίτρινη απόχρωση που έχει η δέσμη της δίνει καθαρή και ξεκούραστη εικόνα, εμώ πολύ κλαλός είναι και ο φωτισμός της καμπίνας με LED ambient εσωτερική διακόσμηση και LED σποτάκια.

Σελίδα 1Mega Test Φώτων σε 13 οικογενειακά SUV
Σελίδα 2Σύγκριση από τη θέση του οδηγού & από ψηλά
Σελίδα 3Audi Q3 Sportback
Σελίδα 4Cupra Formentor
Σελίδα 5DS7 Crossback
Σελίδα 6Ford Kuga
Σελίδα 7Honda HR-V
Σελίδα 8Hyundai Tucson
Σελίδα 9Jeep Compass
Σελίδα 10Kia Sportage
Σελίδα 11Mercedes GLA
Σελίδα 12Nissan Qashqai
Σελίδα 13Peugeot 3008
Σελίδα 14Renault Arkana
Σελίδα 15Toyota C-HR
Σελίδα 16Volkswagen Tiguan
Σελίδα 17Πως έγινε η δοκιμή & τι κάνει το φωτόμετρο;
Σελίδα 18Βαθμολογία & συμπεράσματα
DEH PASXA
skoda