DS7 Crossback

60.019 Επισκέψεις στο άρθρο (6/1/2023)
DS7 Crossback
4 Φωτογραφίες »

Το DS 7 Crossback εντυπωσίασε αμέσως μόλις έκατσε στην «εξέδρα» της μέτρησης. Φάνηκε ότι είναι τοπ και από όσους βρισκόντουσαν εντός καμπίνας, αλλά και από τους εξωτερικούς παρατηρητές.


Εξαιρετικός είναι ο τρόπος που φωτίζει το DS7 Crossback μέχρι και τα 65 μέτρα, αλλά και ο τρόπος που το φως διαχέεται στα πλάγια μάτι.
4 Φωτογραφίες »

Εξαιρετικός είναι ο τρόπος που φωτίζει το DS7 Crossback μέχρι και τα 65 μέτρα, αλλά και ο τρόπος που το φως διαχέεται στα πλάγια μάτι.


Μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει μας έδωσαν τα φώτα χάρη στο φωτισμό που χαλάρωνε το μάτι. Έπειτα είναι εξαιρετικός ο τρόπος που φωτίζει το DS7 Crossback στη μέση του δρόμου και ευθεία εμπρός μέχρι και τα 65 μέτρα, αλλά και ο τρόπος που το φως διαχέεται στα πλάγια. Το εμπόδιο στα 60 μέτρα το βλέπει μια χαρά, καθώς και τη «μητέρα με το καρότσι» που ετοιμάζεται να διασχίσει το δρόμο, με το ανθρώπινο μάτι να βλέπει το καρότσι σχεδόν τέλεια μέχρι και πάνω στα χερούλια. 

Αντίστοιχη εικόνα και με τα φώτα που στρίβουν: αριστερά το κάνει «μέρα» το πεδίο. Η φροντισμένη προσπάθεια φαίνεται και πίσω: δεν το χάνεις με τίποτα από πλευράς εμφάνισης, με τα πάρα πολύ έντονα κόκκινα τμήματα. Ανάλογα εντυπωσιακή εικόνα και μέσα με LED φωτισμό εμπρός και πίσω και έντονο φως ακόμα και στα πόδια.

Σελίδα 1Mega Test Φώτων σε 13 οικογενειακά SUV
Σελίδα 2Σύγκριση από τη θέση του οδηγού & από ψηλά
Σελίδα 3Audi Q3 Sportback
Σελίδα 4Cupra Formentor
Σελίδα 5DS7 Crossback
Σελίδα 6Ford Kuga
Σελίδα 7Honda HR-V
Σελίδα 8Hyundai Tucson
Σελίδα 9Jeep Compass
Σελίδα 10Kia Sportage
Σελίδα 11Mercedes GLA
Σελίδα 12Nissan Qashqai
Σελίδα 13Peugeot 3008
Σελίδα 14Renault Arkana
Σελίδα 15Toyota C-HR
Σελίδα 16Volkswagen Tiguan
Σελίδα 17Πως έγινε η δοκιμή & τι κάνει το φωτόμετρο;
Σελίδα 18Βαθμολογία & συμπεράσματα
TI LINGLONG AGORAZO
skoda