«Μύδρους» από πρώην μάνατζερ στην οικογένεια του Schumacher

«Μύδρους» από πρώην μάνατζερ στην οικογένεια του Schumacher

5.613 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2022)

Μύδρους κατά της οικογένειας του Michael Schumacher εξαπέλυσε ο πρώην μάνατζερ του Γερμανού πιλότου, κατηγορώντας την πως λέει ψέματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του!

Ελάχιστες οι πληροφορίες για την υγεία του Michael Schumacher

Από το ατύχημα του Michael Schumacher στις Άλπεις το 2013, όταν ο Γερμανός θρύλος της F1 είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι, μέχρι και σήμερα, είναι γεγονός πως οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του είναι ελάχιστες. Η οικογένεια του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 αμέσως μετά το ατύχημα προτίμησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το όλο θέμα, σε τέτοιο βαθμού που ουσιαστικά ελάχιστοι γνωρίζουν σήμερα την κατάσταση της υγείας του Schumacher.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξέσπασε ο μάνατζερ του «Σούμι»

Σήμερα, ο Willi Weber, ο πρώην μάνατζερ του «Σούμι» παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzeta Dello Sport, όπου άστραψε και βρόντηξε κατά της οικογένειας του Γερμανού πιλότου. Ουσιαστικά ο Weber κατηγόρησε τη σύζυγο του Michael Schumacher, Corinna ότι λέει «ψέματα» σχετικά με τα επακόλουθα του ατυχήματος.

«Από το ατύχημα και μετά ακούμε μόνο ψέματα»

Συγκεκριμένα ο Weber είπε στο ιταλικό Μέσο: «Προσπάθησα εκατοντάδες φορές να επικοινωνήσω με την Corinna και δεν απαντούσε. Τηλεφώνησα στον Jean Todt για να τον ρωτήσω αν έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο και μου είπε να περιμένω, είναι πολύ νωρίς. Τηλεφώνησα την επόμενη μέρα και κανείς δεν απάντησε. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά και είμαι ακόμα θυμωμένος γι' αυτό. Με κράτησαν έξω, λέγοντάς μου ότι είναι πολύ νωρίς. Λοιπόν, τώρα είναι πολύ αργά. Έχουν περάσει εννέα χρόνια. Ίσως θα έπρεπε απλά να πουν τα πράγματα όπως έχουν. Αρχικά καταλάβαινα την κατάσταση, καθώς έκανα πάντα ό,τι μπορούσα για τον Michael για να προστατεύσω την ιδιωτική του ζωή. Αλλά από τότε ακούμε μόνο ψέματα από αυτούς».

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN