Στην αποκάλυψη της Mercedes-AMG S65 Final Edition προχώρησε η γερμανική μάρκα.

Με την παραγωγή της να είναι αυστηρά περιορισμένη στις 130 μονάδες παγκοσμίως, η Mercedes-AMG S65 Final Edition θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα .

Το μοντέλο κάτω από το καπό κρύβει τον ισχυρό twin-turbo 6,0 λίτρων V12 κινητήρα.

Στο εσωτερικό η κυριαρχία του μαύρου χρώματος είναι αδιαμφισβήτητη.

Νέα Mercedes-AMG S65 Final Edition

4.179 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2019)

Στην αποκάλυψη της Mercedes-AMG S65 Final Edition προχώρησε η γερμανική μάρκα, η οποία όπως υποδηλώνει και η ονομασία της έκδοσής της, θα αποτελέσει το αποχαιρετιστήριο μοντέλο της Mercedes-AMG S65 Sedan.

Με την παραγωγή της να είναι αυστηρά περιορισμένη στις 130 μονάδες παγκοσμίως, η Mercedes-AMG S65 Final Edition θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα (Obsidian Black), ωστόσο οι 20άρες ζάντες και κάποιες λεπτομέρειες στα μαρσπιέ και τους δύο προφυλακτήρες διαφέρουν βαμμένες σε μία απόχρωση μπρούτζινου χρώματος.
 
Το μοντέλο κάτω από το καπό κρύβει τον ισχυρό twin-turbo 6,0 λίτρων V12 κινητήρα ο οποίος προσφέρει 630 ίππους και 1.000 Nm ροπής διαθέσιμα μεταξύ των 2.300-4.300 σ.α.λ. Η ισχύς που προσφέρει το 12κύλινδρο μοτέρ είναι αρκετή για να επιστρέψει στην Mercedes-AMG S65 Final Edition να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα παρά το βάρος των 2.250 κιλών.
 
Στο εσωτερικό η κυριαρχία του μαύρου χρώματος είναι αδιαμφισβήτητη και όπως συμβαίνει με το εξωτερικό μέρος, έτσι και στην καμπίνα συνδυάζεται με το μπρούτζινο χρώμα που παίρνει θέση μέσω των ραφών στα καθίσματα, το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών. Επιπλέον η κεντρική κονσόλα φέρει τη χαρακτηριστική ταμπέλα στην οποία αναγράφεται ο αριθμός της μονάδας (από το 1 έως το 130), ενώ στο τιμόνι πολλών χρήσεων είναι υπάρχει τοποθετημένο το λογότυπο «AMG Edition».   
 
Η Mercedes δεν έχει ανακοινώσει πόσο κοστίζει η S65 Final Edition, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως «κύκνειο άσμα» της S65 θα ακουστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου το μοντέλο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.
 
Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ότι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.  

Toyota
test center