Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Toyota GR Corolla
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Toyota GR Corolla

32.406 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2022)

Η Toyota GR Corolla διέρρευσε λίγο πριν βάλει τα «καλά» της για να κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της και να βάλει φωτιά στην κατηγορία των μικρομεσαίων hot hatch.

GR Corolla με 300 άλογα & τετρακίνηση

Τα τελευταία χρόνια η Toyota λανσάρει το ένα σπορ αυτοκίνητο μετά το άλλο. H αρχή έγινε με την καινούρια Supra και έπειτα ακολούθησαν το πυραυλοκίνητο GR Yaris των 261 ίππων, το νέο GR 86 αλλά και μια σειρά από σπορτίφ GR Sport εκδόσεις για τα περισσότερα από τα μοντέλα της γκάμας της. Η είδηση ότι η Toyota θα λανσάρει επίσης και μια σκληροπυρηνική έκδοση GR για τη Corolla μπορεί να έχει επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό, ωστόσο το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα γίνει επιτέλους αύριο. Εμείς, χάρη στα teaser που έχει δημοσιεύσει η φίρμα αλλά και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που διέρρευσαν πριν λίγη ώρα είμαστε σε θέση να σας παραθέσουμε όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Toyota GR Corolla λίγες ώρες πριν το επίσημο ντεμπούτο της. Πάμε να ξεκινήσουμε:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Τούμπανο» σε εμφάνιση με πρησμένους θόλους & 2 μπούκες

H Toyota GR Corolla αποκτά πιο αθλητικό κορμί με συγκεκριμένες παρεμβάσεις στους προφυλακτήρες και τις καμπύλες της. To «παρών» δίνει ένας νέος προφυλακτήρας με μεγάλους αεραγωγούς και το λογότυπο GR στην μάσκα, που σε συνδυασμό με τα λεπτά LED φώτα δίνουν ένα επιθετικό look. Οι θόλοι των τροχών εμπρός και πίσω θα «πρηστούν» περισσότερο, στα μαρσπιέ θα δεσπόζει το λογότυπο «GR-FOUR» ενώ το πολεμοχαρές στυλ θα δέσει με ζάντες 18 ιντσών και άνω, που στο εσωτερικό τους θα φιλοξενούν τα δυνατά δισκόφρενα δια χειρός Gazoo Racing. Στο πίσω μέρος, η μαύρη αεροτομή στο τέλος της οροφής θα είναι μεγάλη, πιο χαμηλά θα υπάρχει και πλάι το έμβλημα GR, ο προφυλακτήρας θα είναι «φουσκωμένος» με δύο στρογγυλές απολήξεις και επιθετικότατο διαχύτη που κλέβει την παράσταση.

Σπορ και στο εσωτερικό

Λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας για την καμπίνα της GR Corolla, αφού μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει έρθει στο φως κάποια φωτογραφία από τον εσωτερικό «κόσμο» του αυτοκινήτου. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πάντως πως θα δούμε bucket καθίσματα, πεντάλ από αλουμίνιο, εμβλήματα GR, σπορ πινελιές, όπως κόκκινες ραφές και πολλά ακόμη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
OPEL