" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τονώνει την εικόνα του το επόμενο Corsa, με μια έντονα νεανική σχεδίαση, αλλά και με κουπέ προεκτάσεις και πάλι για τις 3θυρες εκδόσεις του.

Από το εικονιζόμενο Opel ADAM θα προκύψει το εμπρόσθιο τμήμα του Corsa, δημιουργώντας και τους απαραίτητους οικογενειακούς δεσμούς στη μικρή και μίνι κατηγορία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη γκάμα του επόμενου Opel Corsa θα είναι ο νέος 1,0 turbo 3κύλινδρος κινητήρας άμεσου ψεκασμού, σε εκδόσεις με 95 και 110 ίππους.

Το Opel Corsa 4ης γενιάς έχει συμπληρώσει 7 χρόνια παρουσίας στην αγορά, έχοντας παράλληλα αναδειχθεί σε ένα από τα best-seller μοντέλα της ελληνικής αγοράς.

Κατασκοπεία: Το νέο Opel Corsa

Διαβάστηκε από 18062 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/5/2014

Ήρθε η ώρα του! Η 5η γενιά του Corsa είναι προ των πυλών, με την Opel να τονώνει την εικόνα του και να του προσθέτει και τον νέο 1,0 turbo βενζινοκινητήρα, στοχεύοντας στην κορυφή της κατηγορίας του.

 
Με μια ματιά
5η γενιά Opel Corsa
Πολύ πιο μοντέρνο αισθητικά
Με νέους 1,0 turbo κινητήρες
Στην παραγωγή στα τέλη της χρονιάς


Το Corsa ετοιμάζεται να μπει στην 5η γενιά του και αυτό είναι ένα μεγάλο νέο για την Opel, μιας και το υπάρχουν μοντέλο έχει συμπληρώσει ήδη 8 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Χρονικά, το νέο μικρό γερμανικό best-seller αναμένεται να αποκαλυφθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβρη, ώστε να μπει στην παραγωγή στα τέλη της χρονιάς και στις αρχές του 2015 να διατεθεί στις Ευρωπαϊκές αγορές. Σε ό,τι αφορά στο design του, η νέα, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας από τους κατασκόπους μας, αποκαλύπτει ότι το επόμενο Corsa θα εκμοντερνιστεί περαιτέρω, τονώνοντας σημαντικά την παρουσία του στην κατηγορία.

Tags: OPEL, OPEL CORSA