Ντεμπούτο για το Hyundai Kona Electric και σε έκδοση N Line
9 Φωτογραφίες »

Ντεμπούτο για το Hyundai Kona Electric και σε έκδοση N Line

3.935 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2024)

- Και σε N Line έκδοση το ηλεκτρικό Kona.
- Σπορτίφ εξωτερικό και 19άρες ζάντες αλουμινίου.
- Δυναμικό περιβάλλον οδήγησης στην καμπίνα.
- Η Hyundai εισάγει και τη νέα έκδοση N Line S με περισσότερο εξοπλισμό.

Και σε N Line έκδοση το ηλεκτρικό Kona

Η Hyundai αποκαλύπτει το ολοκαίνουργιο Kona Electric N Line, εισάγοντας στην γκάμα του ηλεκτρικού της SUV και την πιο σπορτίφ έκδοση που έχει στις τάξεις της. Το Kona Electric N Line έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την παραγωγή τον Φεβρουάριο του 2024, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους την άνοιξη του ίδιου έτους. Παρούσα και η νέα έκδοση N Line S.

Σπορτίφ εξωτερικό και 19άρες ζάντες αλουμινίου

Όπως κάθε μοντέλο της κορεατικής μάρκας που λαμβάνει την έκδοση N Line, έτσι και το ηλεκτρικό Kona δέχεται τις κατάλληλες αλλαγές για να παρουσιάσει ένα πιο σπορτίφ παρουσιαστικό τόσο μέσα όσο και έξω. Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος το Kona Electric N Line λαμβάνει σπορ προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Τα καπάκια των καθρεπτών λαμβάνουν μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ προαιρετικά μπορεί να είναι μαύρη και η οροφή. Φυσικά, το εξωτερικό διακοσμείται περαιτέρω με το αποκλειστικό σήμα N Line, υπογραμμίζοντας την τολμηρή εμφάνιση του μοντέλου.  

Δυναμικό περιβάλλον οδήγησης στην καμπίνα

Στο εσωτερικό, το Kona Electric N Line διαθέτει σπορ καθίσματα με λογότυπο N Line και κόκκινες ραφές για αντίθεση, δημιουργώντας ένα δυναμικό περιβάλλον οδήγησης. Οι πρόσθετες κόκκινες λεπτομέρειες στο τιμόνι και το ταμπλό συμβάλλουν επίσης σε αυτό, όπως και τα πεντάλ αλουμινίου. Από κει και πέρα, η σπορτίφ έκδοση N Line εισάγει επίσης πρόσθετο εξοπλισμό, όπως εσωτερικό φωτισμό περιβάλλοντος, θερμαινόμενο τιμόνι, ασύρματη βάση φόρτισης για συμβατές συσκευές και ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα.

Η Hyundai εισάγει και τη νέα έκδοση N Line S με περισσότερο εξοπλισμό

Εκτός από την έκδοση N Line, η Hyundai δίνει τη δυνατότητα επιλογής και της έκδοσης N Line S, η οποία προσθέτει ακόμα περισσότερο εξοπλισμό. Μεταξύ των βασικότερων χαρακτηριστικών είναι τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα καλυμμένα με Alcantara, διζωνικός κλιματισμός με πίσω αεραγωγούς και ηχοσύστημα BOSE premium με 7 ηχεία και Subwoofer. Η έκδοση N Line S έρχεται στάνταρ και με περισσότερα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού, ενώ διαθέσιμο για αυτή την έκδοση είναι και το πακέτο Lux, που εισάγει ηλεκτρική ηλιοροφή, ψηφιακό κλειδί, κάθισμα οδηγού με μνήμη και τα συστήματα Remote Smart Park Assist, Highway Driving Assist 2 και Forward Collison-Avoidance Assist 2.0.

Συνέχεια του άρθρου >>>
EUROINS PASXA
KIA