Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού του Autotriti!

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού του Autotriti!

Δυνατό μέλος της Social κοινότητας του Autotriti ο νικητής των ελαστικών Toyo!

6.635 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2023)

'Αλλος ένας διαγωνισμός του Autotriti ολοκληρώθηκε, με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει καινούργια ελαστικά προηγμένης τεχνολογίας και πολλών διακρίσεων της Ιαπωνικής Toyo!

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό του Autotriti με αφορμή και το πρώτο φετινό κύμα της μεγάλης έρευνας Autocheck 2023 (Βλάβες, Εξυπηρέτηση, Τιμές Service και τελικά Πιστότητα στην μάρκα). Στις συμμετοχές περιελήφθηκαν και οι ενεργοί φίλοι της κοινότητας του Autotriti στα Social media (αυτοί που με τον συχνό σχολιασμό τους στα διάφορα θέματα που το Autotriti δημοσιοποιεί, προσθέτουν αξία, γνώση και …feedback σε όλα τα μέλη της κοινότητας)

Φυσικό επακόλουθο της ολοκλήρωσης της διαδικασίας και η απαραίτητη, ηλεκτρονική, κλήρωση που ανέδειξε τον νικητή αυτού του διαγωνισμού!

Ο Κος Κωνσταντίνος Κουλοχέρης, ένας από τους πιο συχνούς αναγνώστες – ενεργό μέλος της κοινότητας του Autotriti στα social, με κορυφαία συνεισφορά (και σχολιασμό με επιχειρηματολογία, για πληθώρα θεμάτων αυτοκινήτου), είναι ο τυχερός που κέρδισε το χρήσιμο έπαθλο αυτού του μήνα! Μία τετράδα καινούργια ελαστικά προηγμένης τεχνολογίας της Ιαπωνικής Toyo είναι δικά του!

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για την συμμετοχή σας! Μείνετε συντονισμένοι στο Autotriti και στο facebook του Autotriti,  τον επόμενο μήνα ακολουθεί άλλο ένα χρήσιμο ΔΩΡΟ για το αυτοκίνητο σας!


 

Toyota
SEAT