Το εσωτερικό του Arona κινείται σχεδιαστικά στο μοτίβο της ισπανικής φίρμας, όντας ποιοτικό και με καλή συναρμογή.

    Εσωτερικό: Ποιοτικό αλλά συντηρητικό

    31.001 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2017)

    Το εσωτερικό βασίζεται σε γνώριμα σχεδιαστικά μοτίβα: μπορεί να εφοδιαστεί με το 8 ιντσών Infotainment πάνω σε μαύρο πάνελ το οποίο δημιουργεί μια όμορφη και μοντέρνα εικόνα. Επίσης, η κεντρική κονσόλα μοιάζει να είναι στραμμένη λίγο προς τα αριστερά δίνοντας μια ισχυρή οδηγοκεντρική αίσθηση. Ο πίνακας οργάνων είναι λιτός αλλά πλήρης και έχει την κλασσική οθόνη πληροφοριών στο κέντρο ανάμεσα στα δύο αναλογικά καντράν. Όμορφη εικόνα αλλά από τα μέσα του 2018 θα μοιάζει λίγο ξεπερασμένη καθώς τότε η SEAT θα μπορεί να το εφοδιάσει και με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων – άλλη μία από τις τεχνολογικές ευεργεσίες της πλατφόρμας MQB.

    Η ποιότητα είναι πολύ προσεγμένη: το μοντάρισμα δείχνει να είναι πολύ στιβαρό ενώ στις πιο ακριβές εκδόσεις το ταμπλό ντύνεται με μαλακό υλικό που δεν μας έλειψε ιδιαίτερα από τις υπόλοιπες αλλά όπως και να΄χει αναβαθμίζει περαιτέρω την εικόνα.

    Η συνδεσιμότητα είναι επίσης στο επίπεδο που επιβάλλει η εποχή με δυνατότητα συνεργασίας με κάθε είδους κινητό, με ασύρματη φόρτιση και σύντομα και με το σύστημα φωνητικής, αμφίδρομης επικοινωνίας της Amazon.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Hyundai
    OPEL