3 φωτογραφίες »

Το Kia Rio στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

3.037 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μικρά, το Kia Rio.

Το Kia Rio αποτελεί έναν από τους πλέον all-around εκπροσώπους της μικρής κατηγορίας. Με μοντέρνα σχεδίαση, ευχάριστη οδική συμπεριφορά, σύγχρονη και άνετη καμπίνα που θυμίζει όχημα μεγαλύτερης κατηγορίας, καταφέρνει να ξεχωρίζει και να τραβά τα βλέμματα στο πέρασμά του.

Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικό, θα ικανοποιήσει τόσο με την ποιότητα των υλικών, όσο και με την ευρυχωρία του, με άφθονο χώρο για τους πίσω επιβάτες και πορτ μπαγκάζ των 325 λίτρων. Η κεντρική οθόνη αφής 7 ιντσών, με πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και προήγησης θα λειτουργήσει ως αρωγός για τον οδηγό σε μικρές και μεγάλες διαδρομές, ενώ ο τελευταίος θα ευχαριστηθεί να γράφει χιλιόμετρα χάριν στην εξαιρετική ποιότητα κύλισης  και τον ιδιαίτερα ευχάριστο και αποτελεσματικό χαρακτήρα του Rio. Οι αποδοτικοί και με πολιτισμένη λειτουργία ατμοσφαιρικοί & turbo βενζινοκινητήρες απόδοσης έως 120 ίππων αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα, για ένα από τα πιο πλήρη μοντέλα του B-Segment.

Στην Ελλάδα, τα μοντέλα της Kia διατίθενται από τον επίσημο εισαγωγέα και έμπορο  Kia Hellas, μέλος της Kia Motors Europe, θυγατρική εταιρεία της νοτιοκορεατικής Kia Motors Company με αρμοδιότητες σε θέματα πωλήσεων, marketing και υποστήριξης για όλη την Ευρώπη.
 
Η Kia συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 6 μοντέλα, από τα μικρότερα Picanto & Rio, τα crossover-SUV Stonic, XCeed και Sportage, αλλά και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό e-Niro.
Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best seller μοντέλα της Kia και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!
Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!
 

OPEL NEA MONTELA
test center