Το 2020, η VW θα λανσάρει το αμιγώς ηλεκτρικό 4θυρο I.D για την «μικρομεσαία» κατηγορία και το I.D Crozz SUV ενώ το I.D Buzz θα βγει στις αγορές το 2022.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το 2020, η VW θα λανσάρει το αμιγώς ηλεκτρικό 4θυρο I.D για την «μικρομεσαία» κατηγορία και το I.D Crozz SUV ενώ το I.D Buzz θα βγει στις αγορές το 2022.

VW I.D Crozz

47.735 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

H VW αποκάλυψε στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της για την κατηγορία crossover/SUV, ονόματι Ι.D Crozz. Tα πλάνα της Volkswagen για την ηλεκτροκίνηση είναι μεγαλεπήβολα και ξεκινούν από το 2020 όταν θα ξεκινήσει λανσάρει μια νέα γενιά από καινοτόμα ηλεκτρικά μοντέλα: το I.D hatchback, το Ι.D Buzz και το I.D Crozz.

Τα πίσω φωτιστικά σώματα κινούνται στα ίδια σχεδιαστικά πρότυπα με αυτά στο μπροστινό μέρος.

Τα πίσω φωτιστικά σώματα κινούνται στα ίδια σχεδιαστικά πρότυπα με αυτά στο μπροστινό μέρος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


To νέο μοντέλο είναι ένα 4θυρο crossover SUV που έχει υποστεί αρκετές αλλαγές στη σχεδίαση του σε σχέση με το concept που είχε αποκαλυφθεί το προηγούμενο διάστημα. Ο πρόβολος του αυτοκινήτου, όπως και το αυτοκίνητο στο σύνολο του, είναι αρκετά φουτουριστικό. Το μάτι στην μπροστινή του όψη πέφτει αμέσως στα επιθετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα  που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής σειράς από φώτα LED, ενώ χαμηλά παρατηρούμε έναν επιβλητικό εισαγωγέα αέρα. Στο πλαϊνό μέρος, το I.D Crozz ξεχωρίζει με την μυώδη σχεδίαση του, την οροφή που είναι σε μαύρο χρώμα και έρχεται σε αντίθεση με το Hibiscus Metallic κόκκινο του αμαξώματος ενώ τα προστατευτικά πλαστικά στις πόρτες αναδεικνύουν έναν πιο «σκληρό» χαρακτήρα. Τα πίσω φωτιστικά σώματα κινούνται στα ίδια σχεδιαστικά πρότυπα με αυτά στο μπροστινό μέρος.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, έχει αναδιαμορφωθεί αρκετά έτσι ώστε να γίνει εξαιρετικά ευρύχωρο για τους επιβάτες. Παρά το φουτουριστικό εσωτερικό του δεν χάνει τίποτα από την πρακτικότητα σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ η απουσία των μέσω κολονών (b-pillars) δίνει την δυνατότητα στις πόρτες να ανοίγουν διάπλατα. Μια σειρά από συστήματα έχουν εξοπλίσει το I.D Crozz, όπως το Clean Air System που ενημερώνει τον οδηγό για την ποιότητα του αέρα μέσα στο αυτοκίνητο και σύστημα voice assistant σύστημα που επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο των θυρών μέσω μιας φωνητικής εντολής.

Η ισχύς του νέου μοντέλου πηγάζει από δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα μπροστά και ένα πίσω συνολικής απόδοσης 306 ίππων που μαζί με το σύστημα τετρακίνησης 4ΜΟΤΙΟΝ επιτρέπει στο αυτοκίνητο να φτάνει μέγιστη τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα. Με μία μόνο φόρτιση, η μπαταρία του επιτρέπει να έχει ηλεκτρική αυτονομία 500 χλμ. ενώ η εταιρεία υπόσχεται ότι χάρη στην ιδανική κατανομή του βάρους του, έχει κράτημα παρόμοιο με αυτό του Golf GTI.

Το 2020, η VW θα λανσάρει το αμιγώς ηλεκτρικό 4θυρο I.D για την «μικρομεσαία» κατηγορία και το I.D Crozz SUV ενώ το I.D Buzz θα βγει στις αγορές το 2022. Και τα τρία I.D μοντέλα θα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW CRAFTER LEASEPRO
test center