• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στα sports cars της συγκεντρώνεται η Lotus, αντί στο SUV, ωστόσο επιβεβαιώνει ότι το project έχει δρομολογηθεί.

«Όχι σε προτεραιότητα»

3.155 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/1/2017

H Lotus δηλώνει ότι προτεραιότητα για αυτήν έχουν τα sportscars, πριν ασχοληθεί πιο εντατικά με ένα πιθανό SUV το μέλλον, σενάριο το οποίο επιβεβαιώνει.

 
Πριν αρκετό καιρό, σας είχαμε γράψει ότι η Lotus ενδιαφέρεται να παράξει ένα SUV μοντέλο, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο όχι νωρίτερα από το 2019 και θα κατασκευάζεται στην Κίνα. Σε νέες της δηλώσεις, η εταιρεία επιβεβαιώνει το σενάριο, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι πρώτης προτεραιότητας.
Συγκεκριμένα, ο Jean-Marc Gales, διευθύνων σύμβουλος της Lotus, δήλωσε: «Χρειαζόμαστε τεχνικούς συνεργάτες, τους οποίους αναζητάμε τώρα. Φτιάχνουμε ένα πρωτότυπο, για δοκιμαστικά. Αλλά προς το παρόν συγκεντρωνόμαστε εντελώς στα sports cars μας

Η Lotus, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα όσον αφορά την γκάμα της, με πιο σημαντικό  ένα Evora Roadster, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή φέτος. Ακόμα, η τρέχουσα Exige θα λάβει κάποιες αεροδυναμικές βελτιώσεις. Τέλος, οι νέες Elise και Exige αναμένονται στο μέλλον, με ημερομηνίες παρουσίασης το 2020 και 2022, αντίστοιχα.

Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες.