Πέντε μικρά με 100+ άλογα κάτω από 20.000 ευρώ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πέντε μικρά με 100+ άλογα κάτω από 20.000 ευρώ

67.397 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2022)

Παρά την... επιδρομή των SUV, τα μικρά εξακολουθούν να αποτελούν την πιο αγαπημένη επιλογή αυτοκινήτου για τον Έλληνα οδηγό. Εμείς συγκεντρώνουμε δημοφιλή supermini με 100+ άλογα και αρχικό κόστος κάτω από τα 20 χιλιάρικα.

Χωράνε παντού, είναι σβέλτα & έχουν νορμάλ τιμή

Βενζίνη, ήπια υβριδικό, full hybrid ή diesel; Βασική ή καλύτερη έκδοση εξοπλισμού; Ξεφυλλίζοντας τους τιμοκαταλόγους των εταιρειών και τη βάση δεδομένων του AutoΤρίτη, θα δεις ότι χωρίς να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, βρίσκεις μικρά μοντέλα με 100+ άλογα και σε διαφορετικά είδη καυσίμου. Supermini αυτοκίνητα, τα οποία κυκλοφορούν με περισσή ευελιξία στους δρόμους της Αθήνας για να παρκάρεις ακόμη και στο κέντρο, ενώ και σε μακρινά ταξίδια έχουν τις προδιαγραφές να σε πάνε άνετα και ευχάριστα. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις δημοφιλέστερες προτάσεις μικρών μοντέλων με 100+ άλογα, με κόστος αγοράς κάτω από τα 20.000 ευρώ, σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές ιπποδύναμης, κινητήρα και εξοπλισμών.


Με επιλεγμένο ECO driving mode και κινούμενο αποκλειστικά εντός πόλης το υβριδικό Toyota Yaris «καίει» ακόμη και 3,5 λτ./100 χλμ..

Με επιλεγμένο ECO driving mode και κινούμενο αποκλειστικά εντός πόλης το υβριδικό Toyota Yaris «καίει» ακόμη και 3,5 λτ./100 χλμ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota Yaris από 17.180€

Αν θες υβριδικό κάτω από 20 χιλιάρικα η λύση είναι το best-seller της ελληνικής αγοράς. Ατμοσφαιρικό στα 125 άλογα με 6άρι ή CVT κιβώτιο, το full hybrid Toyota Yaris των 116 ίππων είναι από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας του ιαπωνικού μικρού. Στην δοκιμή που πραγματοποιήσαμε το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό Yaris έχει κατανάλωση πάνω-κάτω στα 4,2 λτ./100 χλμ., με την βασική έκδοση Active (19.130 ευρώ) να περιλαμβάνει φώτα ημέρας LED, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air condition, οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, digital πίνακα οργάνων ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, 4 ηχεία και δερμάτινες επενδύσεις σε επιλογέα ταχυτήτων και τιμόνι.
 
Από την άλλη πλευρά, το ατμοσφαιρικό Yaris ως χειροκίνητο ξεκινά από τα 17.180 ευρώ με το αντίστοιχο μοντέλο με το συνεχώς μεταβαλλόμενο κιβώτιο να αρχίζει από τα 18.640 ευρώ. Τέσσερις είναι οι διαθέσιμες εκδόσεις (Active Steel, Active, Active Plus, Style) με τις δύο τελευταίες διαθέσιμες μόνο με το χειροκίνητο Yaris. Εκεί, η βασική Active Steel έχει air condition, 7άρα οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας, ενώ η ανώτερη Style 8άρα οθόνη αφής, κλιματισμό, digital πίνακα οργάνων και 16άρες ζάντες. Και πόσο «καίει»; Στο ατμοσφαιρικό και χειροκίνητο Yaris με τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα των 125 ίππων διαπιστώσαμε μέση κατανάλωση τριγύρω στα 6,0 λτ./100 χλμ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto