4 φωτογραφίες »

Απαιτητικό για πίστες άνω των 20 χιλιομέτρων το επίσημο παιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Τι περιμένουμε από τα νέα arcade video games;

14.698 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

WRC 9
Κονσόλες: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Σεπτεμβρίου 2020

Το επίσημο παιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2020 πείθει με την ακρίβεια της απαιτητικής οδικής εμπειρίας, ειδικά εφόσον υπάρχει η κατάλληλη τιμονιέρα. Απολαυστική κίνηση στους δρόμους, drift με τραβηγμένο χειρόφρενο σε χιόνι, λάσπη, χαλίκι και άσφαλτο συνθέτουν ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Οι κορυφαίες πίστες με απόσταση άνω των 20 χιλιομέτρων απαιτούν μέγιστη συγκέντρωση, διότι κάθε λάθος κοστίζει και «τιμωρείται». Σε τεχνικό επίπεδο, το WRC 9 εντυπωσιάζει με τα υπέροχα εφέ και την ποικιλία μοντέλων που διαθέτει στο παιχνίδι.

Cyberpunk 2077
Κονσόλες: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, GeForce Now, Google Stadia, PC
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 10 Δεκεμβρίου 2020

Το Cyberpunk 2077 ήταν «talk of the town» εδώ και επτά χρόνια που βρισκόταν σε στάδιο εξέλιξης. Από την στιγμή της κυκλοφορίας του λίγο πριν τα τέλη του 2020, βρέθηκε στο στόχαστρο, διότι ειδικά στις κονσόλες PS4 και Xbox One οι gamers εκφράζουν προς την δημιουργό CD Projekt RED έντονα παράπονα για σφάλματα, συμβατότητα, ακόμη και κινδύνους για την υγεία. Ήδη η Sony απέσυρε το παιχνίδι από το PlayStation Store της, δίνοντας πλήρη επιστροφή χρημάτων σε όσους το έχουν αγοράσει. Και είναι πολλοί, καθώς ανεξαρτήτως των προβλημάτων έχουν πωληθεί περισσότερα από 13 εκατομμύρια αντίτυπα σε ψηφιακή και φυσική μορφή σε όλες τις πλατφόρμες. 
Όσον αφορά το Cyberpunk 2077, πρόκειται για ένα first person open world RPG. Η δράση εκτυλίσσεται στο μέλλον και το έτος 2077 στην φανταστική μητρόπολη «Night City» στην Καλιφόρnια. Μαζί με δύο φίλους του, ο χαρακτήρας με την ονομασία «V» (επιλέγει το φύλο ο εκάστοτε χρήστης) καλείται να βρει ένα χαμένο πρόσωπο. Στην προσπάθεια τους αυτή, οι πρωταγωνιστές τις ιστορίας χρησιμοποιούν διαφορετικά όπλα και κάνουν απίστευτες καταδιώξεις. Συμμετέχουν σε παράνομους αγώνες ταχύτητας, οδηγώντας διαφορετικά μοντέλα πέντε κατηγοριών, από sport οχήματα, μέχρι τανκ και μοτοσικλέτες. Στα highlight, η ενσάρκωση ενός χαρακτήρα από τον Κιάνου Ριβς, ο οποίος οδηγεί μία Porsche 911 Turbo. 
Λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν, η κυκλοφορία σε PS5 και Xbox Series X/S θα γίνει μέσα στο δεύτερο μισό του 2021, προς το φθινόπωρο. Προηγούνται χρονικά τα updates με patches βελτίωσης στα παιχνίδια που «τρέχουν» σε βασικές κονσόλες.

Gran Turismo 7
Κονσόλα: PS5
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2021

Το racing video game της Sony θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 αποκλειστικά για το Playstation 5. Η εταιρεία υπόσχεται με το νέο arcade περισσότερο ρεαλιστική οδηγική αίσθηση. Τα χειριστήρια Dual Sense θα περιλαμβάνουν σκανδάλες δυναμικής απόκρισης, ώστε ο χρήστης να νιώθει την αντίθεση στο βάρος του πεντάλ φρένου και τις δονήσεις από το ABS, ως προσομοίωση σε κάθε αυτοκίνητο μέσα στο game. Δεν αποκλείεται ακόμη και τα τραντάγματα από προσκρούσεις να γίνονται αισθητά στον gamer. Ειδικοί εκτιμούν ότι θα υπάρχει μία ευρεία γκάμα μοντέλων στο παιχνιδι με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Audi, BMW, Ford, Lamborghini, Mazda και Toyota.

Το ράλλι θέλει την τιμονιέρα του…
Κλείνοντας, μία ξεχωριστή αναφορά που ενδιαφέρει αρκετά τους λάτρεις των video racing games. Η τιμονιέρα (με πεντάλ) Logitech G923 είναι μία ενδεδειγμένη επιλογή. Χρήσιμη για αρχάριους ή και πιο έμπειρους παίκτες, μπορεί να λειτουργήσει σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC. Χάρη στην τεχνολογία Trueforce με σύστημα ανάδρασης, την ανάλυση 4K και 3D εφέ, η προσομοίωση αγώνων είναι ρεαλιστική, αναπαράγωντας με φυσικό τρόπο κάθε δεδομένο που συναντάμε στον... δρόμο του σπιτιού μας, από ένα drift και μία στροφή, ως την κάθε αλλαγή ταχύτητας. Μπορείτε να βρείτε την τιμονιέρα Logitech G923 Trueforce Sim Racing Wheel από 380 ευρώ.

Συμπέρασμα
Xbox ή Playstation; Είναι μία ερώτηση που θυμίζει μια άλλη κλασική διχογνωμία, την Ιαπωνία ή Γερμανία;. Από την μία πλευρά, υπέρ του Xbox «μιλούν» η μεγάλη άνεση στο παιχνίδι και η εκτεταμένη λειτουργία backward compatibility. Στον «αντίπαλο» PS5, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα first class Dual Sense χειριστήρια για ακόμη περισσότερη ένταση στην gaming εμπειρία σας, ακόμη και στα δάχτυλα των χεριών σας. Σε τελική ανάλυση, μιλάμε για δύο κορυφαίες κονσόλες, οπότε η... καρδιά είναι εκείνη που αποφασίζει. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
skoda