2 φωτογραφίες »

Πόση S-Class χωράει στη νέα C-Class;

25.757 Επισκέψεις στο άρθρο

Η 5η γενιά της C-Class ήρθε πιο εξελιγμένη από ποτέ. Τόσο εξελιγμένη μάλιστα που σε κάνει να αναρωτιέσαι, «πόση S-Class χωράει στη νέα C-Class;»

Πολλή! Το best seller σεντάν της Mercedes-Benz, η C-Class, ήρθε στην 5η τoυ γενιά (W206) πιο μοντέρνο, εξελιγμένο και πλήρως εξηλεκτρισμένο για να παίξει το ρόλο της μικρής S-Class εφαρμόζοντας πολλά gadget και μοναδικές τεχνολογίες από την εμβληματική ναυαρχίδα της φίρμας με το αστέρι. Τα παρακάτω 5 special χαρακτηριστικά το επιβεβαιώνουν!

To εσωτερικό της νέας C-Class υιοθέτησε αρκετά στοιχεία από την S-Class.

To εσωτερικό της νέας C-Class υιοθέτησε αρκετά στοιχεία από την S-Class.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


1) Ταμπλό αλά S-Class 
To εσωτερικό της νέας C-Class έγινε πιο ευρύχωρο, αλλά κυρίως υιοθέτησε αρκετά στοιχεία από την S-Class. Εντάξει ο σχεδιασμός είναι το προφανές, αλλά δε μιλάμε μόνο για αυτόν. Ο παραμετροποιήσιμος ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει διάμετρο 12,3" και συνδυάζεται με μια μεγάλη οθόνη αφής έως 11,9`` σε κάθετη διάταξη που καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την κεντρική κονσόλα. Ο χειρισμός της μπορεί να γίνει το ίδιο εύκολα, τόσο από τον οδηγό, όσο και από το συνοδηγό. Όπως και η νέα S-Class, η C-Class εξοπλίζεται με το δεύτερης γενιάς ΜΒUX σύστημα infotainment της Mercedes που προσφέρει τη δυνατότητα στον οδηγό να ελέγχει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. Ακόμα και με χρήση On line προσωπικού βοηθού, που ακούει στο γνωστό «Hey Mercedes». Ο οδηγός, μπορεί να επιλέξει διαμόρφωση στυλ και προφίλ της οθόνης, μεταξύ των Discreet, Sporty, Classic και Navigation, Assistance, Service αντίστοιχα, με την εκάστοτε επιλογή να αλλάζει τον χρωματισμό και άλλα χαρακτηριστικά.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN