Το Grandland X κρύβει το μέγεθός του, όντας ευέλικτο και υπάκουο άμεσα στις εντολές του οδηγού.

Το Grandland Χ εμπνέει σιγουριά ακόμη και αν το πιέσεις σε μια διαδρομή με στροφές.

Το σύστημα βελτιστοποίησης πρόσφυσης IntelliGrip είναι στάνταρ στην έκδοση X-Clusive και διαθέτει 5 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης (Οn Road, Snow, Mud, Sand & ΕSP off) προσαρμόζοντας την κατανομή ροπής στους εμπρός τροχούς και επιτρέποντας την ολίσθηση όταν χρειάζεται.

Στο δρόμο: Ανεση & υψηλή ποιότητα κύλισης στις προτεραιότητες

49.740 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2017)

Τα καλά ξεκινούν με το που κάθεσαι στα εργονομικά καθίσματα (με προαιρετική θέρμανση και αερισμό) και έχουν συνέχεια στην υπερυψωμένη θέση και το μεγάλο (θερμαινόμενο μάλιστα) μπροστινό παρμπρίζ, που εξασφαλίζουν πανοραμικό οπτικό πεδίο προς τα εμπρός. Αντίθετα οι φαρδιές πίσω κολώνες και το αντίστοιχο μικρό παρμπρίζ περιορίζουν την προς πίσω ορατότητα, ωστόσο στα μοντέλα με κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα παρκαρίσματος αυτό διορθώνεται. Από εκεί και πέρα, το Grandland X σε κερδίζει με την υψηλή ποιότητα κύλισης, το χαμηλό επίπεδο θορύβου και την άνεση στο ταξίδι. Παράλληλα «πατάει» σταθερά, κρύβει επιμελώς το μέγεθός του όντας ευέλικτο και υπακούοντας άμεσα στις εντολές του οδηγού και διατηρεί αξιοπρόσεκτα περιθώρια πρόσφυσης. Η επικοινωνία του οδηγού με τους κινητήριους εμπρός τροχούς, παρόλο που το τιμόνι δεν ενθουσιάζει με την πληροφόρηση, είναι ουσιώδης και έτσι το Grandland Χ εμπνέει σιγουριά ακόμη και αν το πιέσεις σε μια διαδρομή με στροφές.

Δε φοβάται να λερωθεί
Χωρίς τετρακίνηση δεν πρέπει κανείς να περιμένει πως θα γίνει κατακτητής της κορυφής, ωστόσο σε πατημένους χωματόδρομους ή χαλικόδρομους, ακόμη και σε άμμο ή λάσπη το Grandland X δεν θα «φοβηθεί», ειδικά με τη βοήθεια του IntelliGrip που χάρη στα 5 προγράμματα λειτουργίας του είναι σύμμαχος στη light περιπέτεια. Όπως και τα 188 χλστ. από το έδαφος άλλωστε…

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

EUROINS PASXA
KIA