Η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment εδράζεται στο κέντρο του ποιοτικού, μοντέρνου και εργονομικού ταμπλό.

Ανετοι χώροι ακόμη και για 5 ενήλικες στο Grandland X. To επίπεδο πάτωμα θα εκτιμηθεί από τον τυχόν πίσω μεσαίο επιβάτη.

Στα 514 λτ. ο χώρος αποσκευών (488 με ρεζέρβα ανάγκης) και μάλιστα με (έξτρα) ηλεκτρική πίσω πόρτα, που λειτουργεί με μηχανισμό hands free.

Εσωτερικό: Με υψηλά στάνταρ ποιότητας & πρακτικότητας

49.741 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2017)

H Οpel έχει βάλει τη σφραγίδα της και στην καμπίνα του Grandland X, η οποία βασίζεται στο πιο πρόσφατο σχεδιαστικό μοτίβο της γερμανικής φίρμας. Η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment εδράζεται στο κέντρο του ταμπλό, ευθυγραμμισμένη, όπως και ο πίνακας οργάνων, οριζόντια σε σχέση με τον οδηγό. Γενικότερα πάντως, η διάταξη των μπουτόν και τον διακοπτών έχει γίνει με τρόπο, ώστε ο οδηγός να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά. Η απτή ποιότητα είναι εντυπωσιακή χάρη στο προσεγμένο φινίρισμα, στη γερή συναρμογή και φυσικά στην εκτεταμένη χρήση μαλακών υλικών, τα οποία θα συναντήσουμε τόσο στο πάνω μέρος του ταμπλό, όσο και στις πόρτες. Ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα υπάρχει μια πρακτική κονσόλα με θήκες.

Ανετο ακόμη και για 5 επιβάτες
Ακόμη και 5 ενήλικες θα φιλοξενηθούν άνετα χωρίς παραχωρήσεις, ενώ το επίπεδο πάτωμα βοηθά την μεταφορά 3ου επιβάτη πίσω. Κανένα παράπονο και από τον χώρο αποσκευών με διπλό πάτωμα και χωρητικότητα 514 λτ. (488 λτ με ρεζέρβα ανάγκης όπως στο μοντέλο δοκιμής), η οποία μπορεί να φτάσει και τα 1.652 λτ. με την αναδίπλωση των διαιρούμενων κατά 60/40 πίσω καθισμάτων. Στις έξυπνες λύσεις περιλαμβάνεται και ηλεκτρική πίσω πόρτα, που μπορεί να ανοίξει hands free με την κίνηση του ποδιού γύρω από ειδικό αισθητήρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

EUROINS PASXA
KIA