RS4 Avant με trailer RS4 Avant (+video)

3.182 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2019)

Γιατί να έχεις ένα σκέτο Audi RS4 Avant αν μπορείς να του δώσεις σαν τρέιλερ άλλο ένα ίδιο; Δείτε σε video αυτό το μοναδικό δημιούργημα!

Τρέιλερ σαν και αυτό εδώ πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι σπάνιο να τα δει κάποιος στους δημόσιους δρόμους, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε πως από την πρώτη κιόλας ματιά, το δημιούργημα στο σύνολο του τραβά αμέσως τα βλέμματα.

Πρόκειται για ένα Αudi RS4 Avant που χρησιμοποιεί ως τρέιλερ ένα άλλο RS4 Avant, αν και για να γίνουμε πιο ακριβείς, είναι ένα μόνο μέρος του αυτοκινήτου, από τα μπροστινά καθίσματα και πίσω, τροπέτο σαν να λέμε. Λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας γύρω από την κατασκευή αυτή, ωστόσο μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως και τα δύο ανήκουν στην B5 γενιά του μοντέλου και από τα λίγα στιγμιότυπα από το πώς κινείται στον δρόμο, φαίνεται πως έχει γίνει καλή δουλειά.

Δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν έχουν διατηρηθεί τα καθίσματα επιβατών στο τρέιλερ, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς ανθρώπων, κρατάμε πάντως τις επιφυλάξεις μας για το κατά πόσο ένα τέτοιο τρέιλερ είναι νόμιμο και ασφαλές.

Δείτε το στο video:

Toyota
moto