Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Ράλλυ Aκρόπολις: Ξεκινά καμπάνια οδικής ασφάλειας με τον Γιάννη Μπέζο

Ράλλυ Aκρόπολις: Ξεκινά καμπάνια οδικής ασφάλειας με τον Γιάννη Μπέζο

2.237 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2022)

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα δράση του Υφυπουργείο Αθλητισμού για την οδική ασφάλεια που γίνεται στα πλαίσια του αγώνα του Ράλλυ Ακρόπολις.

Καμπάνια οδικής ασφαλείας ξεκινά το Υφυπουργείο Αθλητισμού

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού διευρύνει το πλάνο Οδικής Ασφάλειας που κατέστρωσε στις αρχές του καλοκαιριού στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αξιοποιώντας το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Παράλληλα με εκδηλώσεις ανοιχτές στο κοινό, που διοργανώθηκαν τους περασμένους μήνες και θα εξακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς, σειρά στις δράσεις Οδικής Ασφάλειας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις παίρνει μια καμπάνια μετάδοσης μηνυμάτων, βασισμένη στα πρότυπα αντίστοιχης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Καθημερινά 3.500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο

Πρόκειται για τη δράση #3500Lives της FIA, η οποία στηρίζεται στα αποτελέσματα ερευνών, σύμφωνα με τις οποίες καθημερινά 3.500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας τροχαίων δυστυχημάτων. Στόχος είναι η «υπενθύμιση» στους οδηγούς ορισμένων φαινομενικά απλών πρακτικών, με γνώμονα τον περιορισμό της απώλειας ανθρώπινων ζωών στην άσφαλτο.

Την καμπάνια, που «τρέχει» με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και της Motorsport Greece, έχει αγκαλιάσει η αθλητική και η καλλιτεχνική κοινότητα, με εκπροσώπους των δύο χώρων να αναλαμβάνουν την επικοινωνία των δεκαπέντε χρυσών κανόνων Οδικής Ασφάλειας, όπως τους ορίζει η FIA.

Ο Γιάννης Μπέζος το πρόσωπο της καμπάνιας

Ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μεταφέρει το πάντα επίκαιρο μήνυμα που θέλει το αλκοόλ και την οδήγηση να αποτελούν δύο ασύνδετες έννοιες, κάτι που βασίζεται στα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ένα στα τρία θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα οφείλεται στην κατανάλωση αλκοόλ από εμπλεκόμενο οδηγό.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: