4 φωτογραφίες »

Rally Σαρδηνίας: Tρίτη νίκη για τον Sordo

3.776 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2020)

Ο Dani Sordo πήρε την τρίτη νίκη της καριέρας του και μαζί με τον Νeuville ολοκλήρωσαν το 1-2 για την Ηyundai, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των Κατασκευαστών.


Tην τρίτη νίκη της καριέρας του και δεύτερη στην Σαρδηνία πέτυχε ο Dani Sordo με Ηyundai καταφέρνοντας να κλειδώσει την πρώτη θέση παρά την πίεση των Neuville και Ogier. Oι Κορεάτες έκαναν το 1-2 και πήραν κεφάλι 7 βαθμών απέναντι στην Toyota στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, ενώ όσον αφορά σε αυτό τον Οδηγών, ο Evans παραμένει στην πρώτη θέση με 14 βαθμούς διαφορά απέναντι στον Ogier.

To πλεονέκτημα που κέρδισε ο Sordo κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών ήταν θεωρητικά αρκετό για να μην για να κατακτήσει εύκολα την νίκη την Κυριακή, αλλά τελικά τα πράγματα άλλαξαν γιατί ο Ogier και ο Neuville μπήκαν την Κυριακή με το μαχαίρι στα δόντια. Ο Sordo κινήθηκε ταχύτερα στις τελευταίες διαδρομές και κέρδισε την τρίτη νίκη στην καριέρα του με μόλις 5,1 δευτερόλεπτα μπροστά από τον συμπαίκτη του Thierry Neuville που κατάφερε και άφησε στην τρίτη θέση τον Sébastien Ogier.

Η θέση του Ogier μάλλον άφησε ικανοποιημένο τον Elfyn Evans, καθώς ελαχιστοποίησε την απώλεια βαθμών σε ένα ράλι που, a priori, φαινόταν δύσκολο. Ο Ουαλός τερμάτισε τέταρτος και, χάρη στους δύο οδηγούς της Hyundai, δεν έχασε πολύ έδαφος από τον Ogier στο πρωτάθλημα. Ο Teemu Suninen ολοκλήρωσε έναν καλό αγώνα από την πέμπτη θέση ενώ οι Ott Tänak και Pierre-Louis Loubet ολοκληρώνουν την κατάταξη της υψηλότερης κατηγορίας.

O επόμενος αγώνας θα γίνει στο Βέλγιο 19-22/11.

H τελική κατάταξη: 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center