Σε live streaming το τελευταίο Le Mans της Ford

2.110 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2019)

Με τέσσερα εργοστασιακά Ford GT, θα συμμετάσχει η Ford στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να δουν σε LiveStreaming την προσπάθεια των τεσσάρων διαγωνιζόμενων.

Τα Ford GT της ομάδας Ford Chip Ganassi Racing είναι έτοιμα να ριχτούν στη μάχη, στο τελευταίο Le Mans που περιλαμβάνει το υπάρχον αγωνιστικό πρόγραμμα της Ford Motor Company στην κατηγορία GT. Ωστόσο δε θα είναι μόνα τους καθώς η ιδιωτική ομάδα Keating Motorsports συμμετέχει φέτος στον ίδιο αγώνα με το Ford GT Νο 85.
 
Για την τελευταία φορά, (τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας), που θα συμμετάσχει στον αγώνα εργοστασιακή ομάδα της Ford η μάρκα κάνει τον απολογισμό και αναφέρει πως ο εμβληματικός αυτός αγώνας αποτέλεσε το ιδανικό πεδίο για καινοτομία και γνώση, τόσο για τις μηχανές, όσο και για τους ανθρώπους που τις κατασκεύασαν, τις εξέλιξαν και τις οδήγησαν.
 
Στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα που θα συμμετάσχει η Ford δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να παρακολουθήσουν τον 24ωρο αγώνα αντοχής μέσα από το cockpit των τεσσάρων εργοστασιακών Ford GT στο www.fordperformance.tv
 
Η εκκίνηση του 87ου αγώνα των 24 Ωρών του Le Mans θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 16:00 ώρα Ελλάδας.
 

Toyota
moto