Στην καμπίνα του Kodiaq τις εντυπώσεις κερδίζει η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, το προσεκτικό φινίρισμα, η γερή συναρμογή, η απροβλημάτιστη εργονομία και φυσικά η HD οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Πλήρης και ευανάγνωστος πίνακας οργάνων με οθόνη πληροφοριών ανάμεσα στα αναλογικά στοιχεία.

Εκτός από αυτόματες αλλαγές ταχυτήτων, ο οδηγός μπορεί να κάνει και σειριακές μέσω του επιλογέα ή των «αυτιών» στο τιμόνι.

Η επιλογή off road βελτιστοποιεί τις λειτουργίες, που σχετίζονται με την κίνηση μακριά από την άσφαλτο.

Τεράστιος χώρος αποσκευών (720 λτ.),που τονίζει την πρακτικότητα του Kodiaq.

Εσωτερικό - χώροι: Ποιοτικό, πρακτικό και τέρμα ευρύχωρο

48.279 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Η μόνη διαφορά στο εσωτερικό της 4X4 έκδοσης έχει να κάνει ουσιαστικά με την παρουσία του κουμπιού off road  -κάτω και δεξιά από τον επιλογέα του DSG- το οποίο συνδυάζεται με το έξτρα σύστημα παραμετροποίησης βασικών λειτουργιών (Drive Mode Select) και ενεργοποιεί το σχετικό πρόγραμμα για βέλτιστη λειτουργία των συστημάτων, που χρειάζονται για τις εκτός δρόμου περιηγήσεις. Από εκεί και πέρα τις εντυπώσεις συνεχίζει να κερδίζει η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, το προσεκτικό φινίρισμα, η γερή συναρμογή, η απροβλημάτιστη εργονομία και φυσικά η HD οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για τον έλεγχο του συστήματος infotainment.

Όσον αφορά στους χώρους του μοντέλου, ακόμη και 5 επιβάτες θα καθίσουν με μεγάλη άνεση στο σαλόνι, ενώ το «γλυκό» έρχεται να δέσει με τον χώρο αποσκευών που ξεκινά από τα 720 λτ. και μπορεί να φτάσει έως και τα 2.065 λτ. Πέραν αυτού, το μετακινούμενο κατά 180 χλστ. πίσω κάθισμα (η κλίση της πλάτης ρυθμίζεται σε 5 θέσεις) και η δυνατότητα προαιρετικής τοποθέτησης 3ης πίσω σειράς 2 καθισμάτων θεωρείται ένα ακόμα ατού του Kodiaq (το μοντέλο της δοκιμής ήταν 5θέσιο).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

LEASING APRILIOS
skoda