3 φωτογραφίες »

H νέα φωτογραφία που ήρθε στο φως.

Στο φως νέα εικόνα του επόμενου Honda Civic

12.833 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2021)

Το επόμενο Honda Civic φαίνεται πως δεν θα έχει τόσο ακραία σχεδίαση όσο το τωρινό μοντέλο, ωστόσο θα παραμείνει αρκετά «επιθετικό» κυρίως στο μπροστινό του μέρος.

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα


Mια νέα εικόνα που δείχνει το επόμενης γενιάς Honda Civic διέρρευσε στο διαδίκτυο. Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε σε forum φίλων του μοντέλου και λέγεται πως το αυτοκίνητο «συνελήφθη» από τον φακό στο Πεκίνο, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που η Honda το έστειλε εκεί. Δυστυχώς, αυτή η εικόνα ήταν η μόνη που ήρθε στο φως, ωστόσο στο παρελθόν, είχαν διαρρεύσει από το υπουργείο Βιομηχανίας και Νέων Τεχνολογιών της Κίνας, μια σειρά από κατατοπιστικές φωτογραφίες του μοντέλου.

Πρέπει να σημειωθεί πως αυτό είναι το Civic που θα προσφερθεί στην Κίνα, κάτι που σημαίνει πως το μοντέλο που θα έρθει στην Γηραιά Ήπειρο ίσως έχει μικρές διαφορές στην εμφάνισή του. Το σίγουρο είναι πως και αυτό θα μοιάζει στο Honda Civic Prototype, το concept μέσω του οποίου η μάρκα έδειξε πως θα μοιάζει το Civic παραγωγής στα τέλη του 2020.  

Όπως μπορούμε να δούμε το μπροστινό μέρος του μοντέλου παραγωγής διαθέτει τους ίδιους προβολείς με το Civic Prototype. Η γρίλια παραμένει βαμμένη σε μαύρο χρώμα, όμως η διαφοροποίηση του μοντέλου παραγωγής από το πρωτότυπο είναι η ενσωμάτωση των φώτων ομίχλης σε νέα, διαφορετικά μαύρα καλύμματα στις άκρες του προφυλακτήρα. Παράλληλα η Honda επέλεξε έναν πιο συντηρητικό σχεδιασμό πλέγματος στο μέρος της γρίλιας που βρίσκεται χαμηλά. Πηγαίνοντας και στο πίσω μέρος, οι φωτογραφίες που διέρρευσαν πριν λίγες εβδομάδες έδειχναν πως τα φωτιστικά σώματα δεν είναι τόσο φανταχτερά όσο του πρωτότυπου, όμως διατηρούν το ίδιο σχήμα. Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν εικόνες, αλλά γνωρίζουμε πως η κεντρική οθόνη αφής στο εσωτερικό του Honda Civic θα έχει μέγεθος 9 ίντσες, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Η ιαπωνική μάρκα θα διαθέσει το δημοφιλές μοντέλο σε hatchback και σε σεντάν εκδόσεις, ενώ φυσικά μέρος της γκάμας θα είναι μια έκδοση Type R. Η παρουσίαση του επόμενου Civic στις κινεζικές προδιαγραφές του λέγεται πως θα γίνει τον Απρίλιο.
 
 

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC