Στο μισό χρόνο θα φορτίζει στο κρύο η ανανεωμένη Porsche Taycan
2 Φωτογραφίες »

Στο μισό χρόνο θα φορτίζει στο κρύο η ανανεωμένη Porsche Taycan

1.696 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2024)

- Η Taycan έκανε εκτεταμένες δοκιμές σε κρύο και ζέστη
- H Porsche θα φορτίζει 50% ταχύτερα στο κρύο
-Η ανανεωμένη Taycan πάτησε το Tesla Model S Plaid στο Ring

Η Taycan έκανε εκτεταμένες δοκιμές σε κρύο και ζέστη

Όταν ένα μοντέλο ανανεώνεται, οι μάρκες συνηθίζουν να του προσφέρουν ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση, μια νέα επιλογή στα μοτέρ ή κάποια επιπρόσθετα συστήματα τεχνολογίας. Αυτό δεν θα συμβεί με την Porsche Taycan, καθώς η εταιρεία ισχυρίζεται πως η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου έχει υποβληθεί σε μεγάλης έκτασης δοκιμές, λες και πρόκειται για μια νέα γενιά. «Έχουμε βελτιώσει τη Taycan σχεδόν σε κάθε τομέα σε σύγκριση με τον προκάτοχό της», δήλωσε ο Kevin Giek, αντιπρόεδρος του τμήματος ανάπτυξης του μοντέλου.

H Porsche θα φορτίζει 50% ταχύτερα στο κρύο

Η Porsche αναφέρει πως η ανανεωμένη Taycan για τις δοκιμές της έχει κάνει 3,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος σεντάν, Cross Turismo και Sport Turismo. Κατά τη διάρκεια αυτών των εκτεταμένων δοκιμών, το Taycan κατάφερε να ανταποκριθεί σε ακραίες συνθήκες, στη ζέστη της Death Valley μέχρι και στην παγωνιά της Αρκτικής. Η φίρμα υπόσχεται μάλιστα πως οι δοκιμές που έκανε στο κρύο της επέτρεψαν να μειώσει στο μισό τους χρόνους φόρτισης.

Η ανανεωμένη Taycan πάτησε το Tesla Model S Plaid στο Ring

Θυμίζουμε επίσης πως πριν λίγες εβδομάδες, η ανανεωμένη Taycan κατάφερε να ολοκληρώσει έναν γύρο στην πίστα του Nurburgring με χρόνο μόλις 7:07.55, αφήνοντας έτσι πίσω της το Tesla Model S Plaid κατά 17,681 δευτερόλεπτα. Πιθανότατα, η Taycan που έκανε το ρεκόρ ήταν μια νέα έκδοση του μοντέλου που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί.  Αυτό θα γίνει σύντομα, αφού η Porsche θέλει η ανανεωμένη Taycan να φτάσει στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες την άνοιξη του 2024.

Mercedes
moto