Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Alonso!

2.376 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2021)

Σε περιπέτειες μπήκε ο Fernando Alonso καθώς ο Ισπανός οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ύστερα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ενώ έκανε ποδήλατο!


Μεγάλη λαχτάρα πέρασε ο Fernando Alonso αλλά και οι άνθρωποι της Alpine στη Formula 1, καθώς ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια προπόνησης με ποδήλατο κοντά στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων ΜΜΕ, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από την ομάδα, αμέσως μετά το ατύχημα ο Alonso μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη ζωή του.
 
«Η ομάδα της Alpine F1 μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Fernando Alonso έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια ποδηλασίας στην Ελβετία. Ο Fernando έχει τις αισθήσεις του ​​και είναι καλά, ωστόσο περιμένει τα αποτελέσματα περαιτέρω ιατρικών εξετάσεων. Η ομάδα της Alpine F1 δεν θα κάνει καμία περαιτέρω δήλωση αυτή τη στιγμή. Περισσότερες διευκρινήσεις θα δοθούν αύριο (σ.σ σήμερα 12/2)», αναφέρει η τοποθέτηση της Alpine F1.
 
Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως ο Ισπανός έχει υποστεί κατάγματα, ωστόσο φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Φυσικά μέχρι να υπάρξουν τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων άπαντες στη γαλλική ομάδα κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» καθώς δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως σε έξι εβδομάδες ξεκινά το νέο πρωτάθλημα.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Ισπανού αναμένονται προσεχώς. Τέλος σε ότι αφορά την Alpine θυμίζουμε πως αναμένεται να παρουσιάσει το νέο μονοθέσιο της F1, το Alpine A521, σε εκδήλωση στις αρχές Μαρτίου, πριν ξεκινήσουν οι επίσημες δοκιμές στις 12 του ίδιου μήνα.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen