Το επενδυμένο με μαλακό υλικό ταμπλό και η προσεγμένη συναρμολόγηση δίνουν πόντους στην ποιότητα της καμπίνας
2 Φωτογραφίες »

Το επενδυμένο με μαλακό υλικό ταμπλό και η προσεγμένη συναρμολόγηση δίνουν πόντους στην ποιότητα της καμπίνας

Σχεδίαση & Εσωτερικό

10.875 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2024)

Σχεδίαση: Μια Corolla με λίγο λιγότερο δυναμισμό

Παρόλο που ο δυναμισμός στη σχεδίαση της νέας Corolla ήταν από τα στοιχεία που άφησαν θετικό απόηχο, η Suzuki με ελάχιστες επεμβάσεις αφαίρεσε κάποια στοιχεία δυναμισμού δίνοντας στο Swace μια πιο συμβατική εμφάνιση. Συγκεκριμένα μίκρυνε τον ενιαίο μεγάλο προφυλαχτήρα δημιουργώντας ξεχωριστό πλαίσιο για το σημείο που εδράζουν οι προβολείς ομίχλης. Επίσης, όσον αφορά τις διαστάσεις, τo station wagon αμάξωμα προφανώς επιμήκυνε το μοντέλο που έφτασε τα 4,65 μ. μήκος και ύψος το 1,46.

Εσωτερικό-Χώροι: Ευρύχωρο και στα ποιοτικά στάνταρ της…Toyota

Η καμπίνα του Swace είναι ίδια με αυτή της Corolla, το οποίο σημαίνει πως θα συναντήσουμε μία LCD οθόνη με μέγεθος 7 ίντσες στον πίνακα οργάνων και οθόνη αφής 10,5 ιντσών, ενώ το επενδυμένο με μαλακό υλικό ταμπλό και η προσεγμένη συναρμολόγηση δίνουν πόντους στην ποιότητα της καμπίνας.
Στον τομέα των χώρων, το επιμηκυμένο αμάξωμα δημιουργεί πιο άνετους χώρους για τους πίσω επιβάτες που έχουν 16 εκ. αέρα για τα πόδια τους και 6 εκ. για το κεφάλι. Παράλληλα, το φάρδος του πίσω καθίσματος (1,37 μ.) θα επιτρέψει τρεις ενήλικες να κάτσουν χωρίς προβληματισμούς, ενώ ως wagon έχει φυσικά πολύ μεγάλο πορτ-μπαγκάζ χωρητικότητας 596 λίτρων.
 

Σελίδα 1Suzuki Swace ή αλλιώς Corolla Touring Sports με σήμα Suzuki
Σελίδα 2Σχεδίαση & Εσωτερικό
Σελίδα 3Κινητήρας: Οικονομικός και με καλές επιδόσεις
Σελίδα 4Στο δρόμο: Με σαφή σκοπό την άνεση
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Μετρήσεις - Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Mercedes
test center