Το Suzuki Swace βασίζεται στην TNGA GA-C πλατφόρμα της Toyota η οποία μας έχει δείξει τα διαπιστευτήριά της αρκετές φορές, προσφέροντας άνεση στα μοντέλα που τη χρησιμοποιούν και ουδετερότητα στην πίε

Το Suzuki Swace βασίζεται στην TNGA GA-C πλατφόρμα της Toyota η οποία μας έχει δείξει τα διαπιστευτήριά της αρκετές φορές, προσφέροντας άνεση στα μοντέλα που τη χρησιμοποιούν και ουδετερότητα στην πίεση.

Στο δρόμο: Με σαφή σκοπό την άνεση

10.874 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2024)

Το Suzuki Swace βασίζεται στην TNGA GA-C πλατφόρμα της Toyota η οποία μας έχει δείξει τα διαπιστευτήριά της αρκετές φορές, προσφέροντας άνεση στα μοντέλα που τη χρησιμοποιούν και ουδετερότητα στην πίεση. Στο Swace η στόχευση γέρνει περισσότερο προς την άνεση, καθώς το έξτρα μήκος και βάρος αναμενόμενα αλλοιώνουν σε μικρό βαθμό τα δυναμικά χαρακτηριστικά που είδαμε στην 5θυρη Corolla. Η ανάρτηση είναι μαλακή σε ρύθμιση για να απορροφά τις ανωμαλίες του δρόμου αποτελεσματικά και η αρχιτεκτονική της με γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και άξονα πολλαπλών συνδέσμων πίσω, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις μετατοπίσεις του βάρους, μην επιτρέποντας φαινόμενα κλίσεων.

 

Σελίδα 1Suzuki Swace ή αλλιώς Corolla Touring Sports με σήμα Suzuki
Σελίδα 2Σχεδίαση & Εσωτερικό
Σελίδα 3Κινητήρας: Οικονομικός και με καλές επιδόσεις
Σελίδα 4Στο δρόμο: Με σαφή σκοπό την άνεση
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Μετρήσεις - Τεχνικά Χαρακτηριστικά
MIKRA VANS LEASING
test center