4 φωτογραφίες »

Εξαιρετική η ποιότητα εικόνας που παρέχει ο οθόνη του MBUX της Mercedes. Εδώ να προστεθεί ότι το Navi του MBUX συνδυάζει τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας.

Επικοινωνία και εκτός καμπίνας

23.516 Επισκέψεις στο άρθρο

Η επικοινωνία των συστημάτων με τον χρήστη δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες που βρίσκεστε εντός του οχήματος, καθώς μέσω εφαρμογών και σύνδεσης στο ίντερνετ, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αυτοκίνητό σας μέσω του κινητού σας. Περιττό να αναφέρουμε πως μπορείτε φυσικά να συνδέσετε και μέσω android Auto ή Car Play το τηλέφωνό σας.

Το νέο Golf, με την υπηρεσία We Connect επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες του οχήματος και προσφέρει υπηρεσίες, όπως η κλήση βλάβης ή ο προγραμματισμός ραντεβού Service. Επίσης με την εφαρμογή Mobile key, το Smartphone γίνεται ψηφιακό κλειδί για το ξεκλείδωμα ή και την λειτουργία χωρίς το κλειδί.

Παράλληλα με τις συνδρομητικές υπηρεσίες We Connect Plus (δωρεάν τον πρώτο χρόνο) προσφέρονται επιπλέον έξυπνες τεχνολογίες. Από online πληροφόρηση κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο και υπολογισμό βέλτιστης διαδρομής μέχρι τη χρήση του Smartphone ως τηλεχειριστηρίου για μια πληθώρα λειτουργιών του αυτοκινήτου και ενημέρωση για ελεύθερους χώρους στάθμευσης ή τιμές πρατηρίων καυσίμων. 

Παράλληλα το νέο Golf με τη λειτουργία IQ.DRIVE. επικοινωνεί με τα άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο σε ακτίνα έως και 800 μέτρα (τεχνολογία Car2X) και σε προειδοποιεί εφόσον διακρίνει ότι εισέρχεσαι σε μια επικίνδυνη οδηγική κατάσταση.

Mercedes me App ονομάζεται η αντίστοιχη εφαρμογή της A-Class. Μέσω της εφαρμογής βλέπετε την τρέχουσα κατάσταση του οχήματος (π.χ. στάθμη καυσίμου/ κατάσταση φόρτισης, σύνολο διανυθέντων χιλιομέτρων, πίεση ελαστικών), πού βρίσκεται η Mercedes-Benz σας, ενώ μπορείτε να την κλειδώνετε, να την ξεκλειδώνετε και να ενεργοποιείτε τον προκλιματισμό. Επιπλέον, οι ειδοποιήσεις σάς προειδοποιούν εγκαίρως για τυχόν μποτιλιάρισμα στις προγραμματισμένες διαδρομές και προγραμματίζουν τις ημερομηνίες service με το συνεργείο Mercedes-Benz σας σας υποδεικνύει τις ελεύθερες θέσεις σε κλειστούς χώρους στάθμευσης.

Τέλος να αναφέρουμε πως οι παραπάνω εφαρμογές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται και μετά την αγορά, όπως ακριβώς συμβαίνει με τις αντίστοιχες εφαρμογές των smartphone.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda