2 φωτογραφίες »

Οι Βρετανοί έχουν επιλέξει ένα συνδυασμό χρωμάτων που περιλαμβάνει το British Racing Green, το Sterling Green και το Neon Yellow.

Τα χρώματα της Aston Martin στη F1 (+vid)

3.288 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2021)

H Aston Martin επιστρέφει στη Formula 1 ως κατασκευάστρια για πρώτη φορά έπειτα από έξι δεκαετίες και η βρετανική φίρμα έκανε γνωστά τα χρώματα που θα τη συνοδεύσουν στο πρωτάθλημα του 2021.


Μπορεί μέχρι στιγμής να βρίσκεται στον «αέρα» η ακριβής ημερομηνία που πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2021, ωστόσο αυτό δεν προβληματίζει την Aston Martin που συνεχίζει να εργάζεται γύρω από τη συμμετοχής της ως κατασκευάστρια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
 
Στο πλαίσιο αυτό, μέσω ενός βίντεο η Aston Martin μας έδειξε τα χρώματα που θα χαρακτηρίζουν τα μονοθέσια της. Μέσω ενός επίσημου teaser βίντεο οι Βρετανοί γνωστοποίησαν πως έχουν επιλέξει ένα συνδυασμό χρωμάτων που φαίνεται να περιλαμβάνει το British Racing Green, το Sterling Green και το Neon Yellow, τα οποία θα καλύπτουν τα μονοθέσια της, τόσο ως συνδυασμοί, ίσως και ως μεμονωμένα χρώματα σε συγκεκριμένα μέρη.
 
Σε ότι αφορά τα μονοθέσια, αναμένεται να αποκαλυφθούν τον επόμενο μήνα, μαζί με την επίσημη παρουσία των δύο οδηγών. Του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Sebastian Vettel και του Lance Stroll.
 
«Είχαμε σχεδόν ένα χρόνο προετοιμασίας για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και ανυπομονούμε πραγματικά να δούμε την αντίδραση που θα υπάρχει όταν αποκαλύψουμε επιτέλους τη νέα μας ταυτότητα ως η ομάδα της Formula 1 της Aston Martin. Η εκπροσώπηση μιας τέτοιας εμβληματικής μάρκας είναι ένα τεράστιο προνόμιο για κάθε μέλος της ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε το όνομα Aston Martin υπερήφανο», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Otmar Szafnauer.
 

FORD E-TRANSIT
OPEL