2 φωτογραφίες »

«Ταύρος» στην Aυστρία ο Verstappen

2.880 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2021)

O Νοrris πήγε για την έκπληξη αλλά ο Verstappen πήρε την pole στην Αυστρία μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς του. Χαμηλά η Mercedes, πολύ χαμηλότερα η Ferrari.

Την τριτη σερί pole position πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές του Aυστριακού Grand Prix ο Max Verstappen, μπροστά σε χιλιάδες Ολλανδούς που γέμισαν τις εξέδρες της πίστας για να τον αποθεώσουν.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο Lando Norris θα ξεκινήσει από την δεύτερη θέση χάνοντας για ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου την πρώτη pole της καριέρας του, ωστόσο φάνηκε ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η αγαπημένη πίστα του νεαρού Βρετανού και μένει να δούμε αύριο εάν θα μπορέσει να κινηθεί στον ρυθμό του Verstappen. Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει ο teammate του Verstappen, Sergio Perez, την στιγμή που ο Hamilton και ο Bottas θα εκκινήσουν από την 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Στη Mercedes θα κληθούν τώρα να αναρωτηθούν, όχι μόνο για το γεγονός ότι συνεχίζουν να βρίσκονται πολύ πίσω από τον Verstappen, αλλά και το πώς έμειναν πίσω από την Norris της McLaren (η βρετανική ομάδα φοράει κινητήρα Mercedes) και από τον Perez.

Eξαιρετικοί ήταν οι δύο πιλότοι της AlphaTauri, με τον Gasly να ξεκινά από την 6η θέση και τον Tsunoda στην 7η, όγδοος κατετάγη ο Vettel με Aston Martin (ωστόσο αναμένεται να τιμωρηθεί γιατί έκλεισε τον δρόμο στον Alonso στο τέλος του Q2), ένατος ήταν ο εκπληκτικός George Russell με Williams και από την 10η θέση θα ξεκινήσει ο Lance Stroll με την δεύτερη Aston Martin.

Mεγάλος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της Ferrari αφού κανένας από τους δύο οδηγούς της δεν κατάφερε να περάσει το Q3. Ο Ricciardo δεν φαίνεται πως μπορεί να βρει τα πατήματά του στην McLaren και ακόμη έναν αγώνα.

Τα κόκκινα φώτα θα κλείσουν αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Δείτε την κατάταξη των κατατακτήριων δοκιμών:

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto