Θα είναι αυτό το ανανεωμένο Ford Kuga;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θα είναι αυτό το ανανεωμένο Ford Kuga;

10.667 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2022)

Οι φήμες κάνουν λόγο πως το ανανεωμένο Ford Kuga είναι προ των πυλών και για αυτό δεν άργησαν να έρθουν στο φως τα πρώτα ψηφιακά σχέδια για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο.

Θα μοιάζει έτσι η ανανεωμένη του έκδοση;

To τρίτης γενιάς Ford Kuga έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2019 και από τότε σημειώνει αξιόλογη εμπορική πορεία σε όλη την Ευρώπη, ιδιαίτερα στην Plug-in υβριδική του έκδοση. Η Ford όμως γνωρίζει πως πρέπει να κρατήσει ανταγωνιστικό το Kuga και για αυτό οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μάρκα ετοιμάζει ήδη την ανανεωμένη του έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γίνεται πιο σπορτίφ και κοφτερό

Το ρωσικό site με όνομα kolesa.ru από την πλευρά του παρουσίασε την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο Kuga. Το ψηφιακό Kuga έχει πιο λεπτά και επιθετικά φωτιστικά σώματα, ανάμεσα τους η γρίλια έχει πιο τετραγωνισμένο σχήμα και φέρει πάνω της το έμβλημα της Ford, ενώ στα άκρα βλέπουμε μεγάλους αεραγωγούς. To πίσω μέρος δεν έχει μεγάλες διαφορές πάντως συνολικά, το ανανεωμένο Kuga φαίνεται εδώ να έχει πιο κοφτερή και σπορτίφ σχεδίαση.

Με μικρές ή καθόλου αλλαγές στους κινητήρες

Όσον αφορά στην φαρέτρα κινητήριων συνόλων που θα έχει το ανανεωμένο Kuga, δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. To Κuga θα συνεχίσει να προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel στα 1.500 κ.εκ αλλά και με Plug-in υβριδική έκδοση 225 ίππων. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή, αυτή ίσως αφορά τους θερμικούς κινητήρες αφού ίσως τους δούμε να συνδυάζονται με ήπια υβριδική τεχνολογία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
NISSAN