Tο νέο συμπαγές Q1 δεν θα ξεπερνά τα 3,8 μ. σε μήκος, όσο δηλαδή ένα Polo (κατασκοπευτική εικόνα).
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο νέο συμπαγές Q1 δεν θα ξεπερνά τα 3,8 μ. σε μήκος, όσο δηλαδή ένα Polo (κατασκοπευτική εικόνα).

Το 2016 θα λανσαριστεί το νέο Audi Q1 & η επόμενη γενιά του Q3

14.104 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2014)

Σε δύο χρόνια φαίνεται ότι θα λανσαριστούν τα δύο νέα crossover της Audi, η καινούργια γενιά του Q3 και το «νεογέννητο» μικρό Q1 (για πρώτη φορά), τα οποία θα εφοδιάζονται με κινητήρες TFSI & TDI.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες που συλλέξαμε, η Audi ετοιμάζει «γενική αντεπίθεση» την επόμενη διετία, καθώς η γερμανική φίρμα θέλει να θέσει αυτή τους όρους του παιχνιδιού -έναντι του ανταγωνισμού- στην κατηγορία των premium crossover και να λανσάρει στις αγορές το 2016 τα νέα της μοντέλα.Αναλυτικότερα, από τις κατασκοπευτικές, αποκλειστικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες που εξασφαλίσαμε, βλέπουμε ότι η νέα γενιά του Q3 & το ολοκαίνουργιο compact crossover Q1 θα φέρουν κοινά χαρακτηριστικά, με τη μεγάλη μάσκα μπροστά να τονίζει τη δυναμικότητά τους και τα φώτα με τα ενσωματωμένα LED ημέρας να σηματοδοτούν ένα επιθετικό στιλ για τα γερμανικά crossover. Επίσης, τόσο η νέα γενιά του Q3, όσο και το νέο μικρό crossover Q1 υιοθετούν μια μοντέρνα εικόνα, που τονίζουν τον premium χαρακτήρα της μάρκας. Αναφορικά μάλιστα με το νέο συμπαγές Q1, οι πηγές μας αναφέρουν ότι δεν θα ξεπερνά τα 3,8 μ. σε μήκος, όσο δηλαδή ένα Polo.Σε επίπεδο κινητήρων, η ποικιλία της εταιρείας σε μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου είναι πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα η Audi να «προτείνει» τον 1.4 TFSI (140 PS, 250 Nm) για το Q1 και τον 2.0 TFSI (230 PS, 370 Nm) για το Q3, ενώ στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις η Audi θα «παίξει» με τους 2.0 TDI (150 PS, 320 Nm) και τον 2.0 TDI (184 PS, 380 Nm) αντίστοιχα.
Σημειωτέον, ότι –σύμφωνα με την αγαπημένη συνήθεια της γερμανικής μάρκας- αναμένεται να δούμε και κορυφαίες εκδόσεις στα εν λόγω crossover S & RS.

Η νέα γενιά του Q3 αναμένεται να λανσαριστεί το 2016 (κατασκοπευτική εικόνα).

Η νέα γενιά του Q3 αναμένεται να λανσαριστεί το 2016 (κατασκοπευτική εικόνα).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto