• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Subaru SVX στη σύγχρονη μορφή του.

To κανονικό Subaru SVX.

Το αρχικό SVX ήταν η είσοδος της Subaru στην αγορά των σπορ κουπέ.

Το Subaru SVX στη σύγχρονη μορφή του (+vid)

1.456 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/7/2019

Την εμφάνιση που θα μπορούσε να έχει το Subaru SVX αν έβγαινε σήμερα από τη γραμμή παραγωγής της ιαπωνικής μάρκας έδωσε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής βασιζόμενος στο δημοφιλές μοντέλο.


Το φιλόδοξο πρότζεκτ είναι δουλειά του ανεξάρτητου σχεδιαστή The Sketch Monkey, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες μας απασχόλησε και πάλι φέρνοντας στη δημοσιότητα ένα σχέδιο του διάσιμο DeLorean που πρωταγωνίστησε στην ταινία «back to the futute».
 
Σε ότι αφορά το SVX, αν και ο καλλιτέχνης βασίζεται στο κανονικό μοντέλο, ταυτόχρονα προχωρά σε αρκετές αλλαγές, όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω στην γκαλερί. Το νέο σχέδιο φαίνεται να έχει περισσότερες καμπύλες, ενώ οι μικροσκοπικές τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης, δίνουν τη θέση τους σε πιο παραδοσιακές κυκλικές, που συνεχίζουν να βρίσκονται στις δύο άκρες του προφυλακτήρα, δεξιά και αριστερά του αεροδυναμικού διαχύτη.
 
Στο πλαϊνό μέρος οι ζάντες έχουν μεγαλώσει και τα φτερά έχουν διευρυνθεί, προσφέροντας πιο ευρεία στάση, ενώ αεροδυναμικό σχεδιασμό έχουν κερδίσει και οι καθρέπτες. Το μοναδικό κομμάτι που λείπει είναι το μπροστινό μέρος, ωστόσο ο καλλιτέχνης φαίνεται πως επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην «ουρά» και το πλάι.

Δείτε το βίντεο
 

Tags: SUBARU