Tο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Drive to Survive είναι προγραμματισμένο να προβληθεί από την πλατφόρμα του Netflix στις 28 Φεβρουαρίου!

Τον Φλεβάρη η 2η σεζόν του Drive to Survive

3.242 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Τη δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ της Formula 1, Drive to Survive θα μπορούν να δουν όλοι οι φίλοι του αγωνίσματος μέσα στον Φλεβάρη.

Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε πως το Drive to Survive είναι ένα ντοκιμαντέρ σε επεισόδια, το οποίο κάνει την ανασκόπηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε, παρουσιάζοντας ωστόσο πτυχές και γεγονότα τα οποία κανείς δεν είχε την τύχη να δει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Παράλληλα δεν λείπουν και οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών ολοκληρώνοντας ουσιαστικά στα μάτια του τηλεθεατή, την εικόνα του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε.
 
Στη δεύτερη σεζόν το Drive to Survive θα ασχοληθεί με το πρωτάθλημα της F1 για το 2019, ενώ οι υπεύθυνοι έχουν στρέψει την προσοχή τους τόσο στη Ferrari όσο και στη Mercedes. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε αρκετά παρασκήνια πίσω από την πορεία του Lewis Hamilton προς τον έκτο τίτλο της καριέρας του.
 
¶λλα σημαντικά γεγονότα θα περιλαμβάνουν σίγουρα το Grand Prix της Βραζιλίας, αλλά και αυτό της Αυστρίας, όπου ο Max Verstappen έφτασε σε μια εκπληκτική νίκη και φυσικά πολλά άλλα τα οποία θα είναι καλύτερο να περιμένουμε να τα δούμε.
 
Μάλιστα αυτό δεν αναμένεται να καθυστερήσει, καθώς το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Drive to Survive είναι προγραμματισμένο να προβληθεί από την πλατφόρμα του Netflix στις 28 Φεβρουαρίου!

SPRING SEAT
4green