Volkswagen T-Cross: To hi-tech B-SUV της αγοράς
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Volkswagen T-Cross: To hi-tech B-SUV της αγοράς

41.835 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2021)

Το Volkswagen T-Cross δεν ξεχωρίζει μόνο για την αξιοπιστία και την στιβαρότητα που συνοδεύει το έμβλημα της γερμανικής μάρκας. Διότι εκτός των άλλων μιλάμε για ένα super high-tech B-SUV που προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, άφθονα συστήματα ασφαλείας και προηγμένες τεχνολογίες IQ.Drive.

Μιλάμε για την πιο «καυτή» κατηγορία της αγοράς. Η τάση της εποχής θέλει αυτοκίνητο ικανό και ευέλικτο εντός πόλης, το οποίο συνδυάζει ευρυχωρία και off road προοπτικές. Αν μάλιστα εξασφαλίζει εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας με τεχνολογίες ημι-αυτόνομης οδήγησης, το πακέτο είναι πραγματικά ιδανικό. Αυτή την σιγουριά εγγυάται το T-Cross, το trendy SUV πόλης με την σφραγίδα της Volkswagen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Σχεδίαση και διαμόρφωση όπως ακριβώς σου ταιριάζει

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του VW T-Cross είναι η εξατομίκευση. Τόσο στο εξωτερικό του design, όσο και στην διακόσμηση της καμπίνας, το δημοφιλές μικρό SUV μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις επιθυμίες του καθενός ο οποίος θέλει να βάλει την δική του προσωπική του νότα. Στην σχεδίαση του αμαξώματος, για παράδειγμα, υπάρχουν διαθέσιμα τρία πακέτα σχεδίασης (Dark Denim, Penny Cooper, Μαύρο) όπου κυριαρχούν οι crossover λεπτομέρειες, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και το μοντέρνο πίσω τμήμα με την φάσα που ενώνει τα φώτα του αυτοκινήτου. Από την άλλη πλευρά, τα προαιρετικά πακέτα σχεδίασης με διάφορα χρώματα για επενδύσεις καθισμάτων και ντεκόρ μαζί με τον εσωτερικό φωτισμό δίνουν νέα αίσθηση ευεξίας και φωτεινότητας στην καμπίνα του μοντέλου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw