WRC Ιταλίας: Σκληρό μπρα ντε φερ ανάμεσα σε Ogier και Lappi
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

WRC Ιταλίας: Σκληρό μπρα ντε φερ ανάμεσα σε Ogier και Lappi

3.991 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2023)

Ο Sebastian Ogier αντεπιτέθηκε στον Esapekka Lappi, δημιουργώντας ένα μικρό χρονικό «μαξιλάρι» ασφαλείας 18,2 δλ. στο πρωινό σκέλος του Rally Σαρδηνίας. Τρίτος ο Thierry Neuville με 24,7 δλ. από τον πρωτοπόρο.

«Αγριεμένος» ο Ogier στη Σαρδηνία

Μαζί με την έλευση του καλοκαιριού, η δράση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally (WRC) μεταφέρθηκε στη Σαρδηνία της Ιταλίας για το διάστημα από 1 έως 4 Ιουνίου. Το χωμάτινο rally που διεξάγεται στη γειτονική χώρα εξελίσσεται σε μια έντονη κόντρα ανάμεσα στους Sebastian Ogier (Toyota) και Esappeka Lappi (Hyundai) με τον πρώτο να κρατά τα ηνία του αγώνα μετά το πρωινό loop του Σαββάτου.

Η έναρξη του σαββατιάτικου σκέλους βρήκε τον Lappi να είναι μόλις 0,1 δλ. μπροστά από τον Ogier, ωστόσο ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά 18,2 δλ. μετά τις τέσσερις πρώτες ειδικές διαδρομές της ημέρας. Το «σκληρό» ανάγλυφο του ιταλικού βορρά με χώμα και πέτρες ευνόησε τον Γάλλο rally man, καθώς ο Φινλανδός αντίπαλός του δεν έδειξε μεγάλη αυτοπεποίθηση λόγω των ολισθηρών συνθηκών στην λασπωμένη ειδική «SS10 Erula - Tulia» των 21,92 χλμ.. Σε αυτή την ε.δ. ο Γάλλος κέρδισε κατά 13 δλ. τον Lappi δημιουργώντας ένα μικρό πλεονέκτημα για το απογευματινό loop των τεσσάρων ειδικών.


Ο Esapekka Lappi οδήγησε πιο «φυλαγμένα» στην λασπωμένη ειδική, χάνοντας κατά 13 δλ. από τον πρωτοπόρο Ogier.

Ο Esapekka Lappi οδήγησε πιο «φυλαγμένα» στην λασπωμένη ειδική, χάνοντας κατά 13 δλ. από τον πρωτοπόρο Ogier.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
test center