Oι δύο άντρες.

Wolff: «O Lewis ίσως ο κορυφαίος στην ιστορία»

2.475 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Την άποψη του για τις οδηγικές ικανότητες του Ηamilton εξέφρασε ο αρχηγός της ομάδας της Μercedes στην F1, κ. Toto Wolff.

Mπορεί ο Lewis Hamilton να κριτικάρεται έντονα κατά καιρούς για τα όσα λέει στην ενδοεπικοινωνία κατά την διάρκεια των αγώνων και για όλα τα άλλα project στα οποία συμμετέχει μακριά από τους κόλπους της F1, ωστόσο, σύμφωνα με τον Τοto Wolff δήλωσε πως πρέπει όλοι να καταλάβουν πως έχουν την ευκαιρία να δουν «ίσως τον κορυφαίο πιλότο που έχει υπάρξει» να οδηγεί.

Ο αρχηγός της ομάδας της Μercedes δήλωσε σχετικά: «Κάποια μέρα θα σταματήσει έχοντας πετύχει πολλά ρεκόρ και οι άνθρωποι θα λένε πως ήταν ο κορυφαίος οδηγός στον πλανήτη και ότι ήμασταν μάρτυρες αυτού του ταξιδιού και ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Αντίθετα, για οποιοδήποτε λόγο, τα άσχημα πράγματα ίσως πωλούν περισσότερες εφημερίδες και δίνουν περισσότερα κλικς.»

Ο Βρετανός έχει ήδη περάσει τον Michael Schumacher σε pole position ενώ είναι πολύ κοντά να τον περάσει και στον αριθμό νικών. Το σημαντικότερο είναι ότι έχει ήδη 5 τίτλους, φέτος είναι πρώτος στην βαθμολογία και ότι μέχρι και το 2020 όπου τελειώνει το συμβόλαιό του ίσως μπορέσει να ισοφαρίσει τα 7 πρωταθλήματα του Schumi.

O Wolff συνέχισε αναφερόμενος στην απόδοση του Hamilton: «Πολλά χρόνια πριν αποφασίσαμε να βρούμε τρόπους να αξιοποιήσουμε ιδανικά το ανθρώπινο δυναμικό μας χωρίς να τους κατηγοριοποιούμε και να τους περιορίζουμε τι θα κάνουν στην ζωή τους. Η καλύτερη επίδοση του Lewis ήταν στον αγώνα της Σιγκαπούρης όταν μόλις είχε λανσάρει την σειρά ρούχων του με τον Tommy Hilfinger. Λειτουργεί πολύ καλύτερα όταν του δίνεις την ελευθερία να ακολουθήσει τα ενδιαφέροντά του.»

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda