Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

ειδησεις για FORD B-MAX

O 3κύλινδρος Ecoboost συναντάται σχεδόν σε όλη την γκάμα των μοντέλων της Ford. Από το μικρό Fiesta, έως και το μεσαίο Mondeo, χαρίζοντάς μάλιστα και τον τίτλο του μοναδικού μεσαίου με 1.000 κυβικά.

Γιατί τα 3κύλινδρα έγιναν η νέα μόδα

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Η νέα μόδα στην αυτοκίνηση είναι οι 3κύλινδροι κινητήρες, αφού όλο και περισσότεροι κατασκευαστές στρέφονται σε αυτούς. Δείτε πώς -με την απλή μέθοδο των τριών- καταφέρνουν να ρίξουν την κατανάλωση διατηρώντας ή και αυξάνοντας την απόδοση, όπως και μερικά από τα πιο hot 3κύλινδρα σύνολα της αγοράς.

Τεχνολογία άνευ (φ)όρων!

Μοντέλα με υψηλή τεχνολογία & χαμηλή φορολογία

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Η σύγχρονη τεχνολογία σε κινητήρες και συστήματα κίνησης, εξασφαλίζει χαμηλή φορολογική επιβάρυνση στα καινούργια αυτοκίνητα, χωρίς να απαιτούνται συμβιβασμοί στην απόδοση, στην οικονομία, στην άνεση και στην ασφάλεια.

Αντικειμενικά, η εκταμίευση των όποιων οικονομιών αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με το παρελθόν και σε βάζει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Μοντέλα που αξίζει να σπάσεις τον κουμπαρά σου

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Επειδή για να γεμίσεις τον κουμπαρά σου έχεις κάνει πολύ κόπο και θυσίες, για να τον σπάσεις πρέπει να είσαι σίγουρος για την αγορά στην οποία θα προβείς. Δείτε τα 10 μοντέλα για τα οποία αξίζει να ξοδέψεις τις οικονομίες σου, αφού θα βγεις κερδισμένος.

Ο νέος κινητήρας του νέου Clio αποδίδει 90 ίππους από το 0,9 λίτρου, χαρίζοντας επιδόσεις ανάλογες μεγαλύτερου κινητήρα και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Αυτοκίνητα που άλλαξαν τα δεδομένα στην κατηγορία τους

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Ένα νέο μοντέλο προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα από μια ελκυστική εμφάνιση και το 2012, ήταν πολλά τα καινούργια μοντέλα που παρουσιάστηκαν και κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα της κατηγορίας τους.

Τα αστέρια της Γενεύης

Τα αστέρια της Γενεύης

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Επιλέγουμε από την έκθεση της Γενεύης, που τελειώνει αυτό το Σαββατοκύριακο, μερικά από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε τελική μορφή παραγωγής! Πρόκειται για το Hyundai Veloster, τη νέα Ferrari FF, το νέο Ford B-Max, και τη νέα Mercedes SLK.