Αυτά τα 5 μοντέλα της Peugeot κάνουν έως 1.350 χλμ. με ένα ρεζερβουάρ!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτά τα 5 μοντέλα της Peugeot κάνουν έως 1.350 χλμ. με ένα ρεζερβουάρ!

36.694 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2023)

Μπορεί η αγορά αυτοκινήτων να βρίθει πλέον από ηλεκτρικά, τα diesel μοντέλα της Peugeot ωστόσο συνεχίζουν να αποτελούν μια κορυφαία επιλογή για όσους είναι... χιλιομετροφάγοι!

Peugeot diesel: «Καίνε» λίγο και ξεχνούν να σταματήσουν για ανεφοδιασμό

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε όλο και περισσότερες εταιρείες να επενδύουν στην ηλεκτρική κινητικότητα, όμως ο όμιλος Stellantis, ο οποίος έχει κάτω από την σκεπή του μάρκες όπως η Peugeot, η Citroen, η DS, η Fiat και η Alfa Romeo, συνεχίζει να διαθέτει πετρελαιοκίνητες εκδόσεις στη μεγάλη πλειοψηφία των μοντέλων του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι τα diesel μοτέρ είναι σε θέση να προσφέρουν οικονομικές μετακινήσεις τόσο εντός όσο και εκτός αστικού ιστού και δίνουν την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να καλύψουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις χωρίς να κάνουν στάση για ανεφοδιασμό.

Σε αυτό το θέμα θα αναφερθούμε σε 4+1 πετρελαιοκίνητα Peugeot, τα οποία, σύμφωνα με  τις μετρήσεις μας, προσφέρουν πραγματική αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων σε συνθήκες ταξιδιού. Πρέπει να σημειώσουμε πως οι μετρήσεις μας στο ταξίδι έχουν γίνει με μέγιστη ταχύτητα 100 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center