Αudi: Βάζει πλώρη για το πρώτο της pick-up
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αudi: Βάζει πλώρη για το πρώτο της pick-up

8.599 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2022)

Ο Markus Duesmann, CEO της Audi, αποκάλυψε πως η φίρμα εργάζεται πάνω σε ένα pick-up concept. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει σε παραγωγή.

Φέρνει το δικό της pick-up η Audi

Να επεκτείνει την γκάμα της με ένα pick-up ετοιμάζεται η Audi, όπως επιβεβαίωσε ο CEO της εταιρείας, ο κ. Markus Duesmann κατά την διάρκεια μιας ετήσιας συνεδρίασης. Η δήλωσή του συνοδευόταν από μία υπόνοια ότι η Audi θα παρουσιάσει σύντομα ένα πρωτότυπο pick-up που θα αποτελέσει τον προπομπό του μοντέλου παραγωγής.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δούμε ένα pick-up από την Audi, ο Duesmann αποκρίθηκε: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα το φτιάξουμε αλλά το εξετάζουμε. Στην πραγματικότητα, θα παρουσιάσουμε σύντομα κάτι».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mε θερμικούς κινητήρες ή ηλεκτρικό;

Το επερχόμενο concept pick-up θα αποτελέσει το πρώτο pick-up αυτοκίνητο της Audi στην ιστορία. Οι πρώτες φήμες έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέονται στο διαδίκτυο και αναφέρουν πως το φορτηγάκι της Audi είναι πολύ πιθανό να βασίζεται στην πλατφόρμα του VW Amarok, ωστόσο το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως η Audi θέλει να το κάνει ηλεκτρικό, ώστε να μπορεί να σταθεί αντιμέτωπο με τα καινούρια pick-up που έρχονται σιγά σιγά στην αγορά δηλαδή το Ford 150 Lightning, το Tesla Cybertruck και το GMC Hummer EV. Σε αυτή την περίπτωση το αυτοκίνητο θα βασιστεί είτε στη MEB είτε στη PPE πλατφόρμα του γερμανικού ομίλου.

Μάλλον το μετάνιωσε η Mercedes

Την τελευταία φορά που μια premium φίρμα κατασκεύασε το δικό της pick-up ήταν η Mercedes με την X-Class το 2017. Το μοντέλο μοιραζόταν την ίδια πλατφόρμα με το Nissan Navara, ωστόσο ήταν πιο πολυτελές στο εσωτερικό. Η παραγωγή του σταμάτησε το 2020 λόγω περιορισμένων πωλήσεων.

Για να πηγαίνεις στα χωράφια με στυλ!
- Κάνει ντεμπούτο σύντομα το πρωτότυπο
- Υπάρχει διάθεση να μπει σε παραγωγή
- Mε θερμικούς κινητήρες ή ηλεκτρικό
- Έχει προηγηθεί η Mercedes με την X-Class...
Θα θέλατε να δείτε ένα τέτοιο pick-up από την Audi ή όχι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN