Αυτό είναι το τελευταίο teaser της νέας Macan λίγο πριν την παρουσίαση
2 Φωτογραφίες »

Αυτό είναι το τελευταίο teaser της νέας Macan λίγο πριν την παρουσίαση

2.050 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2024)

- Η νέα ηλεκτρική Macan θα παρουσιαστεί στις 25 Ιανουαρίου
- Πολλές σχεδιαστικές ομοιότητες με την βενζινοκίνητη Macan, καμία κάτω από το καπό
- Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν μαζί με το Audi Q6 E-tron

Η νέα ηλεκτρική Macan θα παρουσιαστεί στις 25 Ιανουαρίου

Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει πως η Porsche δεν έχει δημιουργήσει ποτέ άλλοτε τόσο μεγάλο θόρυβο γύρω από ένα νέο της μοντέλο. Μιλάμε φυσικά για την ηλεκτρική Macan, που αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγες μέρες, στις 25 Ιανουαρίου. H γερμανική εταιρία δημοσίευσε ένα ακόμα teaser και μάλλον το τελευταίο, που δείχνουν την σχεδίαση της νέας Macan. Θυμίζουμε πως έως τώρα, πέραν των ποικίλων φωτογραφιών που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Porsche είχε δείξει επισήμως μόνο το εσωτερικό του νέου της μοντέλου.

Πολλές σχεδιαστικές ομοιότητες με την βενζινοκίνητη Macan, καμία κάτω από το καπό

Παρά τις εξωτερικές ομοιότητες που φανερώνει το teaser, η νέα ηλεκτρική Macan δεν θα μοιράζεται τίποτα κοινό κάτω από το καπό με την βενζινοκίνητη έκδοσή της. Θα είναι βασισμένη σε μια καινούργια πλατφόρμα που κατασκευάστηκε από την Porsche (με την βοήθεια της Audi) αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα. Θυμίζουμε πως η ακριβή έκδοση της νέας Macan θα προσφέρει συνδυαστική ισχύ 600 ίππων και ροπή πάνω από 1.000 Nm. Θα έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 100 kWh, που θα μπορεί να φορτίζει σε ταχύτητες 270 kW.

Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν μαζί με το Audi Q6 E-tron

Η Porsche περιγράφει την Macan, ως ένα σπορ τετρακίνητο, crossover με «εντυπωσιακή σχεδίαση». Θα προσφέρεται με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στους πίσω τροχούς, καλύτερες αναρτήσεις και αμορτισέρ. Μετά την παρουσίαση την Τετάρτη, αναμένεται πως οι πωλήσεις της νέας Macan θα ξεκινήσουν μαζί με το ντεμπούτο του Audi Q6 E-Tron.

Mercedes
Audi