5 φωτογραφίες »

H Centodieci αποτελεί φόρο τιμής στην Bugatti EB110 και βασίζεται στην Chiron.

Bugatti Centodieci: Το νέο δώρο του Cristiano Ronaldo στον εαυτό του

3.272 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2020)

Μία εκ των 10 Bugatti Centodieci φέρεται να απέκτησε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ως δώρο στον εαυτό του για το πρωτάθλημα Ιταλίας που κέρδισε με την Juventus. Πόσο του κόστισε;

Ένα δώρο στον εαυτό του θέλησε να κάνει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Cristiano Ronaldo, με αφορμή το πρωτάθλημα που κέρδισε πρόσφατα με την Juventus στην Ιταλία. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες από την γείτονα χώρα, ο Πορτογάλος σούπερσταρ, απέκτησε μια περιορισμένης παραγωγής Bugatti Centodieci (μόλις 10 αυτοκίνητα).

Το συγκεκριμένο hypercar, πρωτοπαρουσιάστηκε πέρσι, με τιμή περί τα 8 εκατομμύρια ευρώ και τα μόλις 10 αυτοκίνητα που θα έμπαιναν στην παραγωγή, είχαν προπωληθεί από την πρώτη μέρα! Πρόκειται για το αυτοκίνητο-φόρο τιμής στην Bugatti EB110 της δεκαετίας του `90, βασισμένη στην Chiron, με πιο φουτουριστική εξωτερική σχεδίαση, εντυπωσιακό φωτισμό LED και έξτρα αεραγωγούς πίσω από την κεντρική κολώνα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, κινείται μέσω του γνωστού W16 8λίτρων κινητήρα της Chiron, βελτιωμένου στους 1.600 ίππους (+100 PS) και τρομακτικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 2.4 δευτερόλεπτα, 0-200 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα), με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 380 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη)!

Οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου είναι προγραμματισμένες για το 2021, οπότε μέχρι τότε ο 35χρονος άσσος θα χρησιμοποιεί την έτερη Bugatti που βρίσκεται στο γκαράζ του, μια Chiron που απέκτησε πριν από 3 περίπου χρόνια με κόστος πάνω από 2,4 εκατομμύρια ευρώ, ή κάποιο από τα υπόλοιπα supercars που έχει στην συλλογή του, αξίας πλέον άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda