Τόσο η Giulietta, όσο και το Civic, είναι δυο σπορτίφ μικρομεσαία, με φουτουριστική και δυναμική εμφάνιση.

Οδηγική απόλαυση και κορυφαία ασφάλεια στο δρόμο προσφέρει η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta.

Οι επεμβάσεις στην ανάρτηση και το τιμόνι, έχουν κάνει ακόμα πιο σπορτίφ και ευχάριστη την οδική συμπεριφορά του πετρελαιοκίνητου Civic. Η ποιότητα κύλισης βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ακόμα και σε σύγκριση με το βενζινοκίνητο ανταγωνισμό.

Στο Civic υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τις εκδόσεις βενζίνης. Η προσθήκη έξτρα σπόιλερ στο πλάι…

Diesel:Giulietta Vs Civic

89.333 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/3/2014

Δυο διαφορετικού prestige αυτοκίνητα, τα οποία όμως διαθέτουν μερικά κοινά γνωρίσματα. Φουτουριστική εμφάνιση, εργονομία και πρακτικότητα, τα οποία κινούνται από κινητήρες πετρελαίου, αποδοτικούς και οικονομικούς παράλληλα.

 
Alfa Romeo Giulietta JTDM-2

Στα γρήγορα: 
• Κοστίζει από 20.370 ευρώ
• Έχει 105 ίππους και 320 Nm ροπής
• Καίει 4,0 λτ. diesel ανά 100 χλμ.

+ Εμφάνιση αμαξώματος-εσωτερικού, ποιότητα, οδική συμπεριφορά και οδηγική αίσθηση, επιδόσεις, κατανάλωση, σύστημα Alfa D.N.A.
- Χώροι στο πίσω κάθισμα, άνεση ανάρτησης

Honda Civic 1.6 i-DTEC

Στα γρήγορα: 
• Κοστίζει από 21.170 ευρώ
• Έχει 120 ίππους και 300 Nm ροπής
• Καίει 3,6 λτ. diesel ανά 100 χλμ.

+ Κινητήρας, κατανάλωση, απαλλαγή από τέλη, σχεδίαση, ποιότητα, φινίρισμα, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, οδική συμπεριφορά, πρακτικότητα, χώροι αποσκευών.
- Όχι τόσο ραφιναρισμένη λειτουργία ψηλά, χειρισμός trip computer, χώρος για τα κεφάλια των πίσω

Τόσο η Giulietta, όσο και το Civic, είναι δυο σπορτίφ μικρομεσαία, με φουτουριστική και δυναμική εμφάνιση. Όμως δεν ξεχωρίζουν μόνο στο φαίνεσθαι αλλά και στους τομείς της πρακτικότητας και της εργονομίας. Πέρα από τη δυναμική οδική συμπεριφορά διακρίνονται και για την οικονομία κίνησης που προσφέρουν ελεώ των πετρελαιοκινητήρων που βρίσκονται κάτω από το καπό τους. 

 
  • rico

    Καλά ο Σ ακόμα τα περσινά σιβικ δίνει στις δοκιμές; Αν ήταν το my2015 civic η επιλογή θα ήταν ξεκάθαρα δική του. Από την άλλη η εμφάνιση της Ιταλίδας είναι καλύτερη! Για μένα λοιπόν όποιος εστιάζει στην εμφάνιση ας πάρει την κούκλα. Όποιος εστιάζει σε οτιδήποτε άλλο ας πάρει το σιβικ και δεν θα το μετανιώσει!

      1