Έργα σε Λ. Συγγρού & Λ. Μεσογείων

5.332 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2019)

Κλειστές 2 λωρίδες στη Συγγρού και 1 στη Μεσογείων. Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τις Λ. Συγγρού και Μεσογείων, καθώς λόγω έργων θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα. Δείτε πόσο θα διαρκέσουν.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δύο κεντρικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, οι Λ. Μεσογείων και Λ. Συγγρού, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε 2 και 1 λωρίδες αντίστοιχα. 

Στην πρώτη περίπτωση, η διακοπή της κυκλοφορίας ισχύει στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ηπείρου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κοραή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Παλλήνη, περιοχής Δήμου Αγίας Παρασκευής, κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 10/6/2019, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
 

Στη δεύτερη περίπτωση (Λ. Συγγρού) η διακοπή της κυκλοφορίας ισχύει από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 17/6/2019, καθ΄ όλο το 24ωρο.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  •  Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ζαν Μωρέας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Συγγρού.
  •  Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της οδού Καλλιρρόης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ζαν Μωρέας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λ .Συγγρού.

Κατά τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Αμβρ. Φραντζή.

PEIRAIOS LEASING
OPEL