Το EcoSport είναι το πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο οδηγικά αυτοκίνητο της κατηγορίας.

Πιο πολιτισμένο αλλά εξίσου ενδιαφέρον είναι και το Arona στο δρόμο, παρουσιάζοντας πολύ καλή συμπεριφορά.

Το πιο μαλακό Vitara είναι και το πιο άνετο και εκείνο που θα τα πάει καλύτερα σε εκτός δρόμου πατημένες διαδρομές.

Στο δρόμο: EcoSport σε αίσθηση, άνετο Vitara, Arona all around

133.903 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2018)

Τα τρία compact crossover χαρακτηρίζονται από το καλό τους αστικό προφίλ, γεγονός που τα καθιστά καθημερινά εργαλεία μετακίνησης. Η ψηλή θέση οδήγησης σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αποτελούν κοινά στοιχεία και των τριών επιβεβαιώνοντας τον crossover χαρακτήρα τους ο οποίος ωστόσο εστιάζει σε διαφορετικές ανάγκες. Τα Arona και EcoSport θα καλύψουν καλύτερα τον οδηγό που έχει μάθει στα συμβατικά αυτοκίνητα, με την συμπεριφορά τους να είναι πιο κοντά  σε αυτά τείνοντας να χαρακτηριστούν και σπορτίφ.

Για τα δεδομένα της κατηγορίας, τόσο το EcoSport όσο και το Αrona είναι από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που ευχαριστούν μέσω της οδικής τους συμπεριφοράς, με το Arona ωστόσο στην μεταξύ τους κόντρα να δείχνει λίγο πιο ώριμο,  πιο προσεγμένο σε κύλιση και καλύτερο σε άνεση από πλευράς ανάρτησης. Το EcoSport από την άλλη υπερισχύει στην παρεχόμενη αίσθηση και σε προκαλεί – προσκαλεί να ανεβάσεις οδηγικό τέμπο. 

Το Suzuki Vitara  τέλος, έχει την πιο μαλακή ανάρτηση με αποτέλεσμα να είναι πιο άνετο σε καθημερινές συνθήκες αλλά και σε πατημένες εκτός δρόμου διαδρομές (δικίνητα είναι και τα 3), ωστόσο το αμάξωμα κλονίζεται από κλίσεις και δεν του αρέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί, ενώ και η αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός δεν είναι αντίστοιχη των άλλων δύο. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto