Το Ford EcoSport δανείζεται αρκετά από τα στοιχεία του Fiesta στην ανανεωμένη του εκδοχή, προβάλλοντας έτσι καλύτερη ποιότητα και πιο σύγχρονο διάκοσμο.

Νεανικός και σύγχρονος είναι ο διάκοσμος στο εσωτερικό του Arona, με την ποιότητα να είναι πολύ καλή παρά τα σκληρά πλαστικά.

Το εσωτερικό του Vitara είναι το πιο λιτό σε διάκοσμο ενώ «χάνει» και σε επίπεδο ποιότητας εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης σκληρών πλαστικών και συναρμογής.

Εσωτερικό: Εταιρικές επιρροές για EcoSport και Arona, πιο λιτό το Vitara

133.937 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2018)

Τα Ford EcoSport και  SEAT Arona δανείζονται στο εσωτερικό τους πολλά από τα στοιχεία των αντίστοιχων μικρών μοντέλων των δύο εταιρειών (Fiesta και Ibiza αντίστοιχα), με τον διάκοσμο να είναι σύγχρονος και ευχάριστος σε κάθε περίπτωση. Αντίστοιχα όμορφος είναι και ο διάκοσμος στο εσωτερικό του Vitara που ακολουθεί την λογική της σχεδίασης των άλλων μοντέλων της Suzuki χωρίς ωστόσο να το χουμε ξαναδεί αυτούσιο σε άλλο μοντέλο της εταιρείας. 

Το EcoSport στην ανανέωσή του δέχθηκε ακόμα μεγαλύτερες αναφορές από το Fiesta με βασικότερα στοιχεία του την όμορφη και πρακτική οθόνη αφής του συστήματος inftotainment SYNC 3 και το εξαιρετικό ηχοσύστημα της B&O να του προσδίδουν πιο ευχάριστη και νεανική υπόσταση. 

Αντίστοιχα σύγχρονος είναι και ο διάκοσμος της έκδοσης Style του SEAT Arona όπου και εδώ πρωταρχικό ρόλο σε αυτή την εικόνα διαδραματίζει η επίσης 8 ιντσών οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Το Vitara είναι σημαντικά πιο λιτό σε διάκοσμο στην βασική του έκδοση σε σχέση με τα άλλα δύο αυτοκίνητα του συγκριτικού, προσφέροντας ωστόσο αρκετές δυνατότητες εξατομίκευσης με επιπλέον κόστος. 

Η ποιότητα κατασκευής είναι ένας τομέας που βελτιώθηκε σημαντικά το Ford EcoSport, περιλαμβάνοντας πλέον επένδυση μαλακού υλικού στο πάνω μέρος του ταμπλό ξεχωρίζοντας έτσι ανάμεσα στα μοντέλα του συγκριτικού, ενώ παρά τα σκληρά υλικά του, το Arona επιδεικνύει και εκείνο καλή ποιότητα με πολύ καλή συναρμολόγηση και φινίρισμα. Τo Vitara έχει και εκείνο σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό του και υπολείπεται πολύ όσον αφορά το φινίρισμα έναντι των άλλων δύο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
4green