Το Ford Kuga ανανεώθηκε για την αγορά των ΗΠΑ, στην οποία προσφέρεται με το όνομα Escape.
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford Kuga ανανεώθηκε για την αγορά των ΗΠΑ, στην οποία προσφέρεται με το όνομα Escape.

Φρεσκαρισμένο και με νέο infotainment το ανανεωμένο Ford Kuga

66.838 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2022)

Η Ford ανανέωσε το Escape στις ΗΠΑ και έτσι μας έδωσε μία πρώτη πολύ καλή «γεύση» του τι να περιμένουμε αναφορικά με το ανανεωμένο Kuga στην Ευρώπη και κατ' επέκταση στην Ελλάδα.

Η LED φωτιζόμενη μπάρα ξεχωρίζει στο εξωτερικό μέρος

Γνωστό ως Kuga στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές, το Escape ανανεώθηκε στις ΗΠΑ, αφού πλέον έφτασε τα τέσσερα χρόνια στα οποία προσφέρεται στην εν λόγω αγορά. Στην ανανεωμένη τους έκδοση το Kuga/ Escape έρχεται μαζί με πιο ευκρινείς προβολείς που συνδέονται μεταξύ τους για όσους επιλέξουν την ST-Line Elite που προσφέρεται με μία φωτιζόμενη LED μπάρα στο μπροστινό μέρος. Η νέα εξοπλιστική έκδοση βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας και ενώνεται με την ST-Line Select και την ST-Line στη νέα σύνθεση των εξοπλιστικών εκδόσεων του μοντέλου για τις ΗΠΑ!
 
Στο εξωτερικό οι αλλαγές είναι διακριτικές. Όπως προαναφέραμε υπάρχουν νέοι προβολείς LED που είναι στάνταρ σε όλη τη γκάμα. Στάνταρ στην έκδοση ST-Line Elite και προαιρετικά στην ST-Line Select είναι οι μεγαλύτερες ζάντες 19 ιντσών για να δώσουν στο συμπαγές crossover πιο τρανταχτή παρουσία στο δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με το infotainment SYNC 4

Ίσως η πιο σημαντική αλλαγή στο ανανεωμένο Kuga/ Escape βρίσκεται στην καμπίνα, καθώς το μοντέλο λαμβάνει το σύστημα ψυχαγωγίας SYNC 4, με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto καθώς και υποστήριξη για ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air). Η οθόνης αφής για το infotainment έχει διαγώνιο 13,2 ίντσες και συμπληρώνεται από έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Φυσικά ανάλογα με το εξοπλιστικό επίπεδο υπάρχουν πολλά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται τα Co-Pilot 360 που συνοδεύεται με το Intersection Assist 2.0 για να μειώσει τους κινδύνους σύγκρουσης με πεζούς σε στροφές.

Βενζίνη, υβριδικό και PHEV

Όσον αφορά τους κινητήρες, το Ford Kuga/ Escape ST-Line στις ΗΠΑ συνδυάζεται με τον EcoBoost 1,5 λίτρων με 180 ίππους σε εμπροσθιοκίνητη ή τετρακίνητη έκδοση. Εναλλακτικά υπάρχει η υβριδική έκδοση. Στις εκδόσεις ST-Line Select και ST-Line Elite υπάρχει διαθέσιμος ο EcoBoost 2,0 λίτρων με 250 ίππους και στάνταρ τετρακίνηση, μαζί με την υβριδική έκδοση. Όπως στην Ευρώπη, έτσι και στις ΗΠΑ, παρών είναι και το Plug-In Hybrid, μοντέλο με τον 2,5 λίτρων βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ με τη συνδυαστική ισχύ για τις ΗΠΑ να ορίζεται στα 213 άλογα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center