Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πέντε μονάδες του Fenyr SuperSport Launch Edition αγόρασε ένας Ιάπωνας επιχειρηματίας.

Ένα από τα σχέδια.

Ιάπωνας αγόρασε 5 Fenyr SuperSport!

4.316 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2019)

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πέντε μονάδες του Fenyr SuperSport Launch Edition αγόρασε ένας Ιάπωνας επιχειρηματίας, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η W Motors.

Η εταιρεία δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, με το πρώτο αυτοκίνητο που παρήγαγε να είναι το Lykan HyperSport, η παραγωγή του οποίου περιορίστηκε σε μόλις επτά μονάδες με τις περισσότερες από αυτές να μην έχουν πουληθεί. Μετά ακολούθησε το Fenyr SuperSport που είναι ελαφρώς πιο προσιτό αλλά, προφανώς, αποδείχθηκε ξανά αρκετά δύσκολο για την W Motors να πουλήσει.
 
Αυτό αποδεικνύεται από τη δήλωση της εταιρείας ότι ένας Ιάπωνας επιχειρηματίας αγόρασε τα τελευταία πέντε από τα δέκα συνολικά κατασκευασμένα μοντέλα Launch Edition που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά προς το τέλος του 2015. Έτσι η μάρκα χρειάστηκε σχεδόν τέσσερα χρόνια για να λάβει 10 παραγγελίες για το μοντέλο της.
 
Μάλιστα η μάρκα με έδρα το Λίβανο δημοσίευσε μία σειρά από σχέδια του Fenyr SuperSport και ζήτησε από τους φίλους της μάρκας να μαντέψουν ποια χρώματα επέλεξε ο Ιάπωνας επιχειρηματίας για το αμάξι του. Μεταξύ των χρωμάτων βρίσκονταν τα ανοικτό μπλε, κίτρινο, σκούρο γκρι, λευκό, κόκκινο, πράσινο, μοβ, ασημί, σκούρο μπλε και πορτοκαλί.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η τροφοδοσία του Fenyr SuperSport προέρχεται από ένα 6κύλινδρο κινητήρα 3,8 λίτρων που προέρχεται από τη RUF, ισχύος 800 ίππων και 980 Nm ροπής. Η W Motors ισχυρίζεται ότι το supercar μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,7 δευτερόλεπτα.

Hyundai
4green